Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt pasim bekavart a mostanin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt pasim bekavart a mostaninál, elég fura módon, lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés
Volt pasim elküldte a régi naplózott msn es beszélgetéseinket a jelenlegi pasimnak.És abban állítólag olyan dolgokat írok a mostani pasimról amit ő nem tűr el tőlem (pl megcsaltam meg ilyenek). De én ilyet soha nem írtam le senkinek főleg mert nem igaz.Akkor a volt pasim átszerkesztette vagy anevemben csinált egy hamis naplózottat? Át lehet szerkeszteni? Köszí
2010. aug. 14. 22:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Fájl/megnyitás, fájltípust állítsd át minden fájlra. Nm megy?
2010. aug. 14. 23:16
 12/22 A kérdező kommentje:
Igazad van, de ne ilyenen múljon, hogy szakítunk. Ha én kapnék ilyen leveleket én se tudnám lehet e szerkeszteni vagy mivan, rosszul esne ha azt látnám a párom msn ablakában hogy írja egy másik pasinak, hogy jó volt veled ekkor meg akkor.
2010. aug. 14. 23:17
 13/22 A kérdező kommentje:
23:16! sajna igy sem "XML fájl nem nyitható mert hibás a tartalma"
2010. aug. 14. 23:22
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is butaság lenne emiatt szétmenni, de végülis itt nem egy rohadt naplófájlról van szó, hanem a bizalomról.

Egyébként bármit át lehet szerkeszteni, és nem kell hozzá zseninek lenni. Még emailt is lehet a másik nevében küldeni úgy, hogy senki nem mondja meg róla, hogy hamis. Jobb, ha tudod.

Az aggaszt, hogy feltétel nélkül hisz az exednek. Ne haragudj, de én bnőm exének csak nagy fenntartásokkal hinnék. Egyrészt mert alap, hogy bízzak a csajban, másrészt meg pont az ex az, akinek lenne indítéka kitolni vele/velem.

2010. aug. 14. 23:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jegyzettömbbel. Bár ott kissé macerás átszerkeszteni, de ha jobban megnézed, át lehet.

Vagy valami webszerkesztővel.. dreamweaver, frontpage, openoffice talán... Hidd el, ha egymaga nem is tudja, kb 10 perc, mire kideríti, hogy lehet átírni.

2010. aug. 14. 23:31
 16/22 anonim ***** válasza:
semmiből nem tart pl létrehozni egy msn címet a nevedben pl.ez is egy megoldás ahogy kitolt veled.ja amúgy lehet én is hittem volna az exnek.ki gondolná h át lehet szerkeszteni.
2010. aug. 14. 23:34
 17/22 A kérdező kommentje:
:) köszi, hogy észrevetted :)
2010. aug. 14. 23:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Amúgy hány évesek vagytok?
2010. aug. 15. 00:28
 19/22 anonim ***** válasza:
mert te a word öt még sose irtad el (kómásan) world nek :) amúgy simán másolni lehet létrehozni egy olyan kinézetet, a legtöbb (szövegkezelő) programmal. nem tudok mit mondani a barátodra, mert nem tudom milyen kapcsolatba van a volt barátoddal.
2010. aug. 15. 01:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Simán megnyitottam egy ilyen fájlt jegyzettömbbel. Igaz kicsit tömény, de át lehet írni. Én át tudtam.
2010. aug. 15. 04:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!