Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
I don t want to lose, my friend. A parom egy ilyen sms-t kapott egy csajtol aki regebben (kapcsolatunk elejen) sokszor bekavart...Lepnetek valamit, vagy hagynatok a francba?
regebben baratok voltak, de a lany mindig tobbet erzett szimpla baratsagnal, aztan nyilvanosan olyan dolgokat csinalt, hogy jott, hogy megtepjem. Miota a parommal vagyok nem talalkoztak, a csaj neha-neha kuldott egy-egy sms-t, de annyi. Valamelyik nap meg ismet "felebredt" a kicsike. Nemtudom hogy, hogy kepzeli hogy egy masfel eves kapcsolatba bele tud, vagy bele akar szolni...mikor fog leszallni rolunk? a parommal az a baj, hogy nem akarja megbantani...
19 eves lany
en visszairtam volna a csajnak h ,,You can fuck off and die!bitch ... kiss my ass!'' XD
szal lenyeg hogy en biztos nem hagynam annyiban. beszelj a baratoddal hogy koptassa le a csajt ha annyira zavar (ami ertheto is)
Ha étged ez bánt és úgy érzed, hogy konfliktust okoz a kapcsolatotokban, akkor beszélj a pároddal.
A reakciója árulkodó lesz, ha van a részéről mögöttes érzés a lányzó felé.
Saját kézbe egyelőre nme venném a helyedben a dolgot, mert azzal esetleg csak a párod előtt alázod meg magad.
Beszélj vele; először kedvesen kérd meg, majd ha még mindig zavar és nem látsz változást a részéről, akkor jöhet a válaszút, mint utolsó lehetőség.
Azért arra kiváncsi vagyok, hogy a srác mit reagálna, ha egyszercsak megkérdezné tőle a kérdező:
"Szivem te ezt a kis k$rvát elraktad tartalékba? Ugye nem bánod, ha most én írok neki vissza?"
A "párod" miért nem akarja "megbántani"? Úgy elküldeném a picsbe, hogy öröm lenne olvasni.
És miért kell angolul kommunikálni?
25/f
Az előttem szólónak:
Az vicces lenne mindannyiunk számára, hogy ő beszélgetne vele. :D :D
25/f
:P :D
Hat ezt en is kerdeztem, hogy miert kellett angolul irni de na, ezt csak a kis p..csak tudjak:P
A parommal regebb nagyon joban voltak, tehat amolyan regi regi baratsag, zert nem akarja megbantani a csajt. REgebb sem akart a csajjal jarni, pedig barmikor megtehette volna, szoval ez nem gond. Es nem panaszkodhatok, mert ugymond megszakitottak minden kapcsolatot miota egyutt vagyunk a parommal, mert nem allhattam a tapados kiscsajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!