Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

I don t want to lose, my friend. A parom egy ilyen sms-t kapott egy csajtol aki regebben (kapcsolatunk elejen) sokszor bekavart...Lepnetek valamit, vagy hagynatok a francba?

Figyelt kérdés

regebben baratok voltak, de a lany mindig tobbet erzett szimpla baratsagnal, aztan nyilvanosan olyan dolgokat csinalt, hogy jott, hogy megtepjem. Miota a parommal vagyok nem talalkoztak, a csaj neha-neha kuldott egy-egy sms-t, de annyi. Valamelyik nap meg ismet "felebredt" a kicsike. Nemtudom hogy, hogy kepzeli hogy egy masfel eves kapcsolatba bele tud, vagy bele akar szolni...mikor fog leszallni rolunk? a parommal az a baj, hogy nem akarja megbantani...

19 eves lany

2009. márc. 2. 17:15
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Ha a párod nem akarja megbántani, akkor szerintem úgymond "elrakta tartalékba" a csajt. Mielőbb állítsd válaszút elé, h elküldi a p..sába, vagy vége... Amugyis ha megkéred h szakítson meg vele minden kapcsolatot és nem teszi, az azért már elgondolkodtató nem? Én így gondolom, minden jot és sok sikert:)
2009. márc. 2. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

en visszairtam volna a csajnak h ,,You can fuck off and die!bitch ... kiss my ass!'' XD

szal lenyeg hogy en biztos nem hagynam annyiban. beszelj a baratoddal hogy koptassa le a csajt ha annyira zavar (ami ertheto is)

2009. márc. 2. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
mond meg h így meg téged bánt meg...és h ki a fontosabb?..
2009. márc. 2. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha étged ez bánt és úgy érzed, hogy konfliktust okoz a kapcsolatotokban, akkor beszélj a pároddal.

A reakciója árulkodó lesz, ha van a részéről mögöttes érzés a lányzó felé.

Saját kézbe egyelőre nme venném a helyedben a dolgot, mert azzal esetleg csak a párod előtt alázod meg magad.

Beszélj vele; először kedvesen kérd meg, majd ha még mindig zavar és nem látsz változást a részéről, akkor jöhet a válaszút, mint utolsó lehetőség.

2009. márc. 2. 17:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért arra kiváncsi vagyok, hogy a srác mit reagálna, ha egyszercsak megkérdezné tőle a kérdező:

"Szivem te ezt a kis k$rvát elraktad tartalékba? Ugye nem bánod, ha most én írok neki vissza?"

A "párod" miért nem akarja "megbántani"? Úgy elküldeném a picsbe, hogy öröm lenne olvasni.

És miért kell angolul kommunikálni?

25/f

2009. márc. 2. 17:29
 6/9 Thurston ***** válasza:
100%
Elrakta tartalékba... Persze. Az nyilván lehetetlen, hogy tényleg nem akarja megbántani. Az, hogy nem vele jár, nem csal meg vele (ha meg megcsal, akkor nem szeret, de ez már másik kérdés), szerintem tökéletesen érthető válasz. Nem várhatod el, hogy megbántsa. Beszélj esetleg te a lánnyal. :3
2009. márc. 2. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem szólónak:

Az vicces lenne mindannyiunk számára, hogy ő beszélgetne vele. :D :D

25/f

2009. márc. 2. 17:39
 8/9 A kérdező kommentje:

:P :D

Hat ezt en is kerdeztem, hogy miert kellett angolul irni de na, ezt csak a kis p..csak tudjak:P

A parommal regebb nagyon joban voltak, tehat amolyan regi regi baratsag, zert nem akarja megbantani a csajt. REgebb sem akart a csajjal jarni, pedig barmikor megtehette volna, szoval ez nem gond. Es nem panaszkodhatok, mert ugymond megszakitottak minden kapcsolatot miota egyutt vagyunk a parommal, mert nem allhattam a tapados kiscsajt...

2009. márc. 2. 17:44
 9/9 A kérdező kommentje:
tehat nem rakta el tartalekba... az is biztos. sosem nezett ra" szerelme " kent...
2009. márc. 2. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!