Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is jót röhögnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jót röhögnöm kellett volna csak ?

Figyelt kérdés
Jól összevesztünk párommal. Feküdtem az ágyon olvastam erre párom odanyúl a melltartómhoz azt mondja mi van itt zseb? Mert ahogy elfeküdtem elállt a szivacsos melltartó a mellkasomtól. Mondom páromnak milyen zseb ? Azt mondja -akkora a hézag -aztán röhög!!!!!Na most úgy kiakadtam ra, amúgy is egy nőnek kényes pontja a melle! De még neki állt feljebb h ő nem viccelhet / - amúgy is pici cicim van és ezzel szoktam kompenzálni az önbizalmam h szivacsos melltartót hordok/ én baromira nem tudtam vele együtt röhögni de az h be se látja h ezzel megsértett. Szerinte semmi rosszat ő nem mondott! Én vagyok a szar mert velem nem lehet hülyéskedni!!! Ti is viccnek fognátok fel es jót röhögnétek a párotokkal együtt ezen ?
2021. jan. 17. 09:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%
Hát elég sótlan vagy az biztos
2021. jan. 17. 11:08
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Velem is fordult már elő, hogy fekve elállt a melltartó. Olyankor még én mondom a páromnak, hogy nézd már, beférne ide még két didkó.

Nekem is A-s cicim van, de teljesen rendben vagyok vele. Ha magadat nem szereted, a párod hiába bizonygatja, hogy neki tetszel. Egyébként korábban írta valaki, hogy biztos nem cicifixben szexeltek. Úgyis látott már és tetszel neki.

2021. jan. 17. 11:11
 23/26 anonim ***** válasza:
42%
De ha egyszer ez az igazság, akkor min sértődsz meg? Szerinted ő nem vette észre eddig, hogy kicsi a melled? Gondolom tetszik neki/nem zavarja, ha veled van. Azon is megsértődsz, ha valaki megjegyzi, hogy pl barna hajad van?
2021. jan. 17. 11:37
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, hogy téged érzékenyen érint a mellméreted, de nekem ebből a megjegyzésből abszolút nem az jön le, hogy ő a mellméreted kritizálja, hanem csak rámutatott arra a számára vicces jelenségre, hogy amikor fekszik egy nő, akkor eláll a melltartó a melltől. Ennek nincs köze a mellmérethez, az enyém nagyobb, mégis van ez a jelenség.
2021. jan. 17. 12:15
 25/26 anonim ***** válasza:
77%
Ezen nem kéne kiakadni. Nyilván tahóság ahogy mondta, de azért ez nem egy világ tragédiája. Nyilván te azrét viselted ennyire rosszul mert önbizalomhiányod van, le is írtad hogy a szivacsos melltartóval kompenzálsz. A tanácsom az hogy inkább fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Akkor kevéséb érintenek majd ilyen érzékenyen ezek a csípkelődések. És hagyd el a szivacsos melltartót, komolyan. Pláne az extra push uposat. Rettentő hülyén tud állni, ha egy kicsit is elmozdul a szivacs.
2021. jan. 17. 15:59
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen esetben (ha nem megbántódom egy kis szúrkálódás miatt, mert bizony vannak olyan napok), akkor elmondom a páromnak, hogy ez most nem esett jól, ő meg azt szokta mondani, hogy sz csak vicc volt, tudom jól, és mennyire tetszem neki, illetve hogy szeret.

Nagyjából így néz ki a dolog.

Ha megsértődsz és behisztizel, akkor az lesz a vége mint nálatok, vagy ha megértődsz és nem szólsz neki, csak magadban rágódsz, akkor sem fogja tudni, mi van, így inkább csak mondd el neki szépen. Ha ezután sem ért meg, nem biztos, hogy összeilletek.

2021. jan. 17. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!