Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jót röhögnöm kellett volna csak ?

Velem is fordult már elő, hogy fekve elállt a melltartó. Olyankor még én mondom a páromnak, hogy nézd már, beférne ide még két didkó.
Nekem is A-s cicim van, de teljesen rendben vagyok vele. Ha magadat nem szereted, a párod hiába bizonygatja, hogy neki tetszel. Egyébként korábban írta valaki, hogy biztos nem cicifixben szexeltek. Úgyis látott már és tetszel neki.

Én ilyen esetben (ha nem megbántódom egy kis szúrkálódás miatt, mert bizony vannak olyan napok), akkor elmondom a páromnak, hogy ez most nem esett jól, ő meg azt szokta mondani, hogy sz csak vicc volt, tudom jól, és mennyire tetszem neki, illetve hogy szeret.
Nagyjából így néz ki a dolog.
Ha megsértődsz és behisztizel, akkor az lesz a vége mint nálatok, vagy ha megértődsz és nem szólsz neki, csak magadban rágódsz, akkor sem fogja tudni, mi van, így inkább csak mondd el neki szépen. Ha ezután sem ért meg, nem biztos, hogy összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!