Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is jót röhögnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is jót röhögnöm kellett volna csak ?

Figyelt kérdés
Jól összevesztünk párommal. Feküdtem az ágyon olvastam erre párom odanyúl a melltartómhoz azt mondja mi van itt zseb? Mert ahogy elfeküdtem elállt a szivacsos melltartó a mellkasomtól. Mondom páromnak milyen zseb ? Azt mondja -akkora a hézag -aztán röhög!!!!!Na most úgy kiakadtam ra, amúgy is egy nőnek kényes pontja a melle! De még neki állt feljebb h ő nem viccelhet / - amúgy is pici cicim van és ezzel szoktam kompenzálni az önbizalmam h szivacsos melltartót hordok/ én baromira nem tudtam vele együtt röhögni de az h be se látja h ezzel megsértett. Szerinte semmi rosszat ő nem mondott! Én vagyok a szar mert velem nem lehet hülyéskedni!!! Ti is viccnek fognátok fel es jót röhögnétek a párotokkal együtt ezen ?
2021. jan. 17. 09:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%
9, nem érzéketlen tahó, hanem számára nem lényeges kérdés a mellméret, mint a kérdezőnek...
2021. jan. 17. 10:08
 12/26 anonim ***** válasza:
72%
11-es: lehet, hogy nem lényeges (szerintem meg igen), de a párja lelkivilága se fontos a számára vagy nem is ismeri, az tuti!
2021. jan. 17. 10:10
 13/26 anonim válasza:
88%
Huh, én örülök, hogy nem kell otthon hordanom melltartót... Nekem is kicsi mellem van, de én is nevettem volna rajta, nem kéne ráfeszülni erre ennyire. Mi a párommal amúgy is szeretünk a másiknak odaszólni, tudjuk mind ketten, hogy poén. Szerintem kell ez is egy kapcsolatba, nem csak a sok nyali-fali szöveg. :D
2021. jan. 17. 10:20
 14/26 anonim ***** válasza:
53%
Előző vagyok,úgy látszik valaki nem érti amit írtam.A párod érzéketlen,és bunkó volt veled. Neked rosszul esett,tisztázd vele,máskor ne szóljon be ilyet.
2021. jan. 17. 10:20
 15/26 anonim ***** válasza:
97%
12, szerintem meg nincs igazad. Nekem is volt olyan gondom, ami zavart, és viccelődtek rajta mások (konkrétan az orrom mérete). És nem bántottak a poénok, mert egyrészt nem hazudtak, tényleg nagy (így 43 évesen azért már nem fordítom el a fejem pl zebrán, mint kamaszként :D ), de engem a poénok egyszerűen emgerősítettek abban, hogy a kutyát nem érdekli a dolog, nem megsérteni akarnak vele, nem tudatni akarják, hogy hülyén nézek ki. Mindenből az jött le, hogy ilyen vagy, mégis a barátod vagyok, mégis szeretlek. A kérdező pasija se azt mondta, hogy kicsi a melled, húzz el szilikonért... nekem ennem az van csak benne, hogy így is imádlak, fogadd el te is magad végre.
2021. jan. 17. 10:25
 16/26 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem egy párkapcsolatban az a minimum, hogy tekintettel vagyunk a másikra, nem mondunk neki olyanokat, nem poénkodunk azzal, ami miatt bizonytalan magával szemben. Ha ilyen problémája van, inkább azzal kéne foglalkozni, hogy megerősítsük a másikat, növeljük a magabiztosságát, dicsérjük, nem pedig ilyen paraszt módon “viccelődjünk”. Lehet, hogy az itt válaszoló nőket nem zavarna egy ilyen megjegyzés, de ez nem jelenti azt, hogy senkit nem is zavarhat. A kérdezőt zavarja, ezt a válaszolóknak, de mindenek előtt a párjának is fel kéne fognia, és el kéne fogadnia. Mindenkinek vannak dolgok, amik miatt lehetnek gátlásai, és ezekkel viccelődni nagy taplóság szerintem.
2021. jan. 17. 10:31
 17/26 anonim ***** válasza:
52%

Miert van rajtad otthon melltarto? Csinal valaki ilyet? Raadasul szivacsos? Baromi mű es kellemetlen is.

Tedd elobb rendbe magad lelkileg, mielott egy ilyen kerdest felteszel. Utana rajossz hogy hulyeseg ezzel foglalkoznod.

2021. jan. 17. 10:32
 18/26 anonim ***** válasza:
14%

Ha már viccelődni sem lehet a párommal, akkor ott nagy bajok vannak.

Én szekálom, hogy lassan a köldökénél vannak a tőgyei, ő szekál, hogy a csöcskéimmel megnyernék egy mellszépségversenyt.

Fhahszé kell mindig a konfliktust keresni.

2021. jan. 17. 10:39
 19/26 anonim ***** válasza:
80%
18! Nem arról van szó, hogy nem lehet poénkodni, hanem, hogy ne azzal akarjon senki poénkodni, ami a másiknak rosszul esik. Ez nem olyan bonyolult szerintem.
2021. jan. 17. 10:41
 20/26 anonim ***** válasza:
68%
Ja persze, mindig minden baj. Értitek ti a viccet, csak nem szeretitek.
2021. jan. 17. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!