Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitöl van az hogy napról napra változnak az érzéseim a Párom iránt?
ismerös a szitu...de 3év elteltével ugy éreztem nem megy már...pedig imádtam és mindent megtettem érte...
szerelmes voltam de nem voltam mellette boldog...furcsa a kettö együtt...de magamért kiléptem a kapcsolatbol és uj életet kezdtem,..inmár 2hoja uj pasim van..és mellette azt érzem igen boldog vagyok és elképzelem vele az életem:)
22/L
Merj lépni ha neked igy nem jo!!
Én is ebben a cipőben járok mint a kérdező.
2 hónapja vagyunk együtt, és életemben nem voltam még ennyire jol egy kapcsolatban, mindent megkapok, és minden egy hullámhosszon van.
Ha vannak is eltérések, azt is jol kezeljük.
:)
Viszont nehéz, mert néha boldog vagyok, néha meg azon gondolkozok, mi van ha megbánom...hogy vele maradok.
:(
Aztán meg hülyének érzem magamat, mert hát minden jo, akkor miért gondolkozok hülyeségeken??????
Ez valami általános jelenség?
Pont ez a helyzet velem is. Már egy éve vagyok ilyen kapcsolatban és nem tudom eldönteni hogy őt szeretem-e vagy azt hogy ennyire szeret engem. Viszont rohadt nehéz szakítani. Többször is gondolkodtam rajta, de egyszerűen nem vagyok képes megtenni és utána mindig felcsillan a remény hogy őt mennyire szeretem.
Én boldognak érzem magam mellette, kiegyensúlyozott vagyok, stb. csak hetente egyszer (vagy gyakrabban) oltári nagy veszekedéseket csapunk.
Nem tudom mi lenne jó.
Köszönöm a válaszokat.
Nálunk bonyolultabb a helyzet.Mivel van két gyermekünk és több mint 10 éve vagyunk együtt.De mellette nagyon félek hogy mi lesz ha mikor idös leszek megbánom.27 vagyok most szóval nem vagyok öreg:D
Mondom van olyan hogy reggel el megy dolgozni,akkor még imádom meg minden este haza jön akkor meg csak jár az agyam ezerrel és kevésbé lépek oda hozzá egy ölelésért pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!