Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasított az ágyban ?
Szerintem csak nem szépen fejezte ki magát. Vagy büdös volt a szád, másod volt büdös, veszekedtetek előtte és megbántottad, nem tudhatjuk.
Nálam a férfi párom is simán szokta mondani, hogy most ne, fáj a feje. Én is szoktam mondani, hogy most fáradt vagyok, nincs kedvem.
Ezen felesleges így fennakadni, nem lehet mindig mindenkinek ugyanakkor kedve.
A stílussal volt a gond, nem a mondanivalóval.
Nem tudja kifejezni magát.
A "nem kívánlak" nem egyenlő a "most nincs hozzá kedvem"-mel!
Furán fog hangzani és lehet hatalmas titokra fogok fényt deríteni, de elmondom neked : a férfiak nem szexrobotok. Nekik is vannak érzéseik, nekik is van szar, húzós napjuk, nekik is van stresszes időszakuk vagy épp csak szimplán nincsenek olyan moodban. Van ilyen, komolyan. Mi 3 éve vagyunk együtt és hála égnek őszintén tudunk bármiről beszélni, előszokott fordulni, hogy párom azt mondja, hogy most ne, mert nagyon kimerült. Megsértődök? Nem. Agyalok ezen? Nem. Elfogadom, mert ő is ember, pont mint te.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!