Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszautasított az ágyban ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasított az ágyban ?

Figyelt kérdés
Kívántam nagyon a pàrom, de visszautasított. Nekem személy szerint rosszul esett nagyon. Azt mondta hogy nem kíván.inkább most alszik Nem kellene ekkora dobra vernek ezt? Most elég rosszul érzem magam emiatt. L
2021. jan. 15. 11:40
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Hány éves vagy?
2021. jan. 15. 11:43
 2/10 anonim ***** válasza:
97%
Milyen gyakran fordul elő ez? Mindenkivel megesik,hogy nincs kedve hozzá, fáradt. Egyszeri alkalom miatt ne akadj ki ilyesmin!
2021. jan. 15. 11:43
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
A "nem kíván" és a most nincs hozzá kedve között, elég nagy különbség van azért.
2021. jan. 15. 11:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez volt az első és szó szerint azt mondta : ne, Most nem kívánlak xy! Inkább most alszom
2021. jan. 15. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem csak nem szépen fejezte ki magát. Vagy büdös volt a szád, másod volt büdös, veszekedtetek előtte és megbántottad, nem tudhatjuk.

Nálam a férfi párom is simán szokta mondani, hogy most ne, fáj a feje. Én is szoktam mondani, hogy most fáradt vagyok, nincs kedvem.

Ezen felesleges így fennakadni, nem lehet mindig mindenkinek ugyanakkor kedve.

2021. jan. 15. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Nyersnek tűnik de legalább őszinte. Nekem is volt h mondtam neki, na este ne is másszon rám mert nagyon fáradt vagyok és semmi kedvem. Nem is mászott, gond nélkül megértette. Másnap 3x együttvoltunk. Nincs ebben semmi.
2021. jan. 15. 12:12
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

A stílussal volt a gond, nem a mondanivalóval.

Nem tudja kifejezni magát.

A "nem kívánlak" nem egyenlő a "most nincs hozzá kedvem"-mel!

2021. jan. 15. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Furán fog hangzani és lehet hatalmas titokra fogok fényt deríteni, de elmondom neked : a férfiak nem szexrobotok. Nekik is vannak érzéseik, nekik is van szar, húzós napjuk, nekik is van stresszes időszakuk vagy épp csak szimplán nincsenek olyan moodban. Van ilyen, komolyan. Mi 3 éve vagyunk együtt és hála égnek őszintén tudunk bármiről beszélni, előszokott fordulni, hogy párom azt mondja, hogy most ne, mert nagyon kimerült. Megsértődök? Nem. Agyalok ezen? Nem. Elfogadom, mert ő is ember, pont mint te.

22N

2021. jan. 15. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
14%
Kívánlak! Dugunk?
2021. jan. 15. 12:31
 10/10 anonim ***** válasza:
27%
Tipli. Szerelmes ember nem utasítja vissza a begerjedt párját.
2021. jan. 15. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!