Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretnék gyereket, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék gyereket, de ő igen?

Figyelt kérdés

A párom lassan egy éve mondogatja hogy szeretne már gyereket. Én nem érzem magam abban a helyzetben, nem tudnék felnevelni egy gyereket ezért nem is szeretnék. Egyre több vita alkuk ki ebből. Az együttlétek is egyre rosszabbak a gyerek kérdés miatt. Többször megbeszéltem már ezt vele, de nem tágít attól hogy gyereket akar. Hogyan tudnám neki elmagyarázni? Vagy van egyáltalán értelme tovább együtt lenni ha ennyire eltérő a gondolkodásunk a jövőre nézve? Valaki volt már ilyen helyzetben?

L

2021. jan. 15. 11:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mellesleg ő sem egy apa típus. Egyáltalán nem apának való, ismerem már ennyire. Tudom hogy hamar bele unna az egészbe.
2021. jan. 15. 12:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ment ezért tönkre párkapcsolatom. Igaz, hogy nem voltunk sokáig együtt, még az elején rájöttünk, hogy nem egyeznek a céljaink. Nem tudom mit tehetnél. Szülőnek lenni óriási felelősség. Ha nem érzed magad erre rátermetnek akkor ne szülj csak azért, hogy együtt maradjatok. Másik oldalról meg őt is meg lehet érteni, hogy apa szeretne lenni. Ha nem egyeznek a célok akkor ebből nem lesz közös jövő.
2021. jan. 15. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez pont egy olyan alap dolog, amiben nem lehet komrpomisszumot kötni, mert félgyereket nem tudtok vállalni. Ez vagy-vagy. Ha együtt maradtok, az egyikőtölknek fel kell adni azelvét, álmát, ami minden bizonnyal ki fog hatni a kapcsolatotokra. Én ezt így nem erőltetném tovább.
2021. jan. 15. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!