Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretnék gyereket, de ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék gyereket, de ő igen?

Figyelt kérdés

A párom lassan egy éve mondogatja hogy szeretne már gyereket. Én nem érzem magam abban a helyzetben, nem tudnék felnevelni egy gyereket ezért nem is szeretnék. Egyre több vita alkuk ki ebből. Az együttlétek is egyre rosszabbak a gyerek kérdés miatt. Többször megbeszéltem már ezt vele, de nem tágít attól hogy gyereket akar. Hogyan tudnám neki elmagyarázni? Vagy van egyáltalán értelme tovább együtt lenni ha ennyire eltérő a gondolkodásunk a jövőre nézve? Valaki volt már ilyen helyzetben?

L

2021. jan. 15. 11:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem fogtok tudni megegyezni ebben, akkor sajnos nagy jövőtök nem lesz. Nem egy pár ment már szét emiatt.
2021. jan. 15. 11:07
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Nincs értelme együtt maradni. Ha gyerek lesz akkor a kezdeti lelkesedés után garantáltan egyedül maradsz vele.

Engedd el ezt a nyomasztó dolgot inkább. Ne cseszd el az életed.

2021. jan. 15. 11:09
 3/13 anonim válasza:
66%
Bocs, de randik alkalmával ti mi a francról beszélgettetek???!
2021. jan. 15. 11:22
 4/13 A kérdező kommentje:

3-as.

17-eves korom óta vagyok vele együtt. Akkor még ez a téma nem volt fontos 😂

2021. jan. 15. 11:24
 5/13 anonim válasza:
100%
Ja, értem. Hát én azt mondom ez offos
2021. jan. 15. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor 2 dolog szokott jönni:

A.: Szakítás.

B.: Lesz gyerek. Majd utána szakítás.

2021. jan. 15. 11:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod elmagyarázni neki és ne is akard. Lehet hogy belemegy abba, hogy nem lesz gyerek ideig-óráig, aztán vagy megöregedtek így és örökre boldogtalan lesz, vagy később elhagy, mert ő annyira akar gyereket.

Vagy vállalsz te és te leszel boldogtalan, szenvedés lesz a terhesség, a szülés, vagy közben előjönnek az anyai ösztönök és megszereted a gyereket és boldog leszel vele.

Szerintem mondjuk akik ebben ennyire ellentétesek, egyiknek sem kellene beadni a derekát, nem egymást keresik.

2021. jan. 15. 11:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolat szerintem két esetben menthetetlen: összeférhetetlen értékek, összeférhetetlen célok. Ha egyikőtök sem gondolja meg magát, akkor a szakítás az egyetlen fair megoldás - sajnos.

Jól értem, hogy te egyáltalán nem akarsz gyereket?

2021. jan. 15. 11:42
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Egy csomó cigány orrba-szájba csinál 3-4-5 gyereket, mert az állam egy rakás támogatást ad a családosoknak, pl. adókedvezmények, vissza nem térítendő támogatások házra, gyerekek utáni családi pótlékok... ezzel arra akarok célozni, hogy manapság nem olyan nehéz két embernek kigazdálkodni egy gyereknevelést, hiszen az első 3 évben az anya kapja az ellátást, közben az apa is keres, utána meg még csak az ovi jön, tehát iskoláig van 6 évetek félretenni. A gyereknevelésben meg a szülők és nagyszülők is tudnak segíteni, tanácsokat adni, szerintem add be a derekad :D
2021. jan. 15. 11:49
 10/13 A kérdező kommentje:

Jelen helyzetben úgy érzem nem akarok. Sokszor elgondolkozom hogy talán , majd kb 6-7 év múlva, de ha ennyire erőlteti akkor még később sem.

Szeretnék a mának élni, kihasználni az életem, kirándulni, meg hasonlók. Úgy hogy nem lóg rajtam egy gyerek sem.

Meg egyébként sem vonzanak annyira a gyerekek meg az anyaság

Nem is annyira pénz kérdése ez, mert persze össze tudnánk szedni.

2021. jan. 15. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!