Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy sok ember (többségében nő) benne marad éveken keresztül egy olyan kapcsolatban, amiben a párja megalázza, nem foglalkozik vele és teljes mértékben boldogtalan és magányos?
Sok hiányossága van érzelmileg. Egy olyan családból jön, ahol az érzelem a kaja adásbol, a letfentartasrol, a kötelességrol szól... Ő ezt mind szépen hozza. Igaz cserében mindig kérte a számlát.. Meg is kapta. Szeretetből, becsulesből. Látod, még mindig öt védem...
Ennyi. Ő sem fogja sohasem megérteni, mint ahogy Te sem... Már írtam ezt. De ez ilyen. Én más fából vagyok faragva, én meglatom az embert egy hajléktalanban is, együtt cigizek velük a saját cigimmel... Ez nem tudom miért van így. Ez az én karmám (ha van ilyen), vagy az én hülyeségem.
Ez vagyok én... És ez a sorsom.
Nincs friss oka. Már évek óta "megyek". De ez sok tényezős dolog. Az egyik, h az ember reménykedik, hátha jobb lesz. A másik, h nehéz dolog rászánnod magad, h amit idáig létrehoztál(házasság család) az egész életformád egy másikra (elvált szingli) cseréld. Anyagi okok is voltak. Szóval, ez nem egy könnyű dolog, és nem visszafordithato. Meg, ami nagyon nehéz, h nem csak saját magadról döntesz. Nekem, talán ez utóbbi volt a legnehezebb.
11-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!