Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy sok ember (többségében nő) benne marad éveken keresztül egy olyan kapcsolatban, amiben a párja megalázza, nem foglalkozik vele és teljes mértékben boldogtalan és magányos?

Figyelt kérdés
Általában a nőkre ez jobban jellemző, mert hiába, hogy egy férfival (?) is megcsinálják ugyan ezt, abban a pillanatban, ahogy a nő talál magának jobbat azonnal kidobja. Viszont az a nő akivel ezeket a dolgokat megteszik és nem lép ki a kapcsolatból az javarészt nem lesz kidobva mert kielégíti a férfi testi igényeit.
2021. jan. 14. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sok hiányossága van érzelmileg. Egy olyan családból jön, ahol az érzelem a kaja adásbol, a letfentartasrol, a kötelességrol szól... Ő ezt mind szépen hozza. Igaz cserében mindig kérte a számlát.. Meg is kapta. Szeretetből, becsulesből. Látod, még mindig öt védem...

Ennyi. Ő sem fogja sohasem megérteni, mint ahogy Te sem... Már írtam ezt. De ez ilyen. Én más fából vagyok faragva, én meglatom az embert egy hajléktalanban is, együtt cigizek velük a saját cigimmel... Ez nem tudom miért van így. Ez az én karmám (ha van ilyen), vagy az én hülyeségem.

Ez vagyok én... És ez a sorsom.

2021. jan. 14. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:
11-es, valami konkrét dolog csak ráébresztett, hogy menned kell. Az, hogy dagadt, hogy impotens, hogy egomán, hogy érzelmileg nulla, az nem egy napja van így, hanem biztosan éve óta. Az, hogy te most menni akarsz, valami friss ok miatt van. Vagy tévedek?
2021. jan. 15. 00:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs friss oka. Már évek óta "megyek". De ez sok tényezős dolog. Az egyik, h az ember reménykedik, hátha jobb lesz. A másik, h nehéz dolog rászánnod magad, h amit idáig létrehoztál(házasság család) az egész életformád egy másikra (elvált szingli) cseréld. Anyagi okok is voltak. Szóval, ez nem egy könnyű dolog, és nem visszafordithato. Meg, ami nagyon nehéz, h nem csak saját magadról döntesz. Nekem, talán ez utóbbi volt a legnehezebb.

11-es voltam.

2021. jan. 15. 08:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy nő csak és kizárólag akkor hagy ott valakit, amikor biztos benne, hogy nélküle több esélye van egy boldogabb, jobb életre. Na most ez egyénenként változik, hogy kinek mi az elég szar, ki mennyit tűr, ki mitől fél jobban. Nekem is van egy ismerősöm, 15 éve van egy igazi szar fos fika kapcsolata, és azóta szenved, hogy de, ha szakít akkor mi lesz? Először akkor mi lesz, ha nem talál mást??? Most meg már nem tudja kifizetni a már férjét a házból amin hitel is van még, meg amúgy is jaj hogy él a gyerekkel. Szar, szar, de van hol lakni, kifelé lehet mutatni, hogy van férj, gyerek, ház és neki ez elég ahhoz, hogy jobb legyen mint elváltnak lenni esetleg egy panelban. Akkor is, ha a férjétől se érzelmileg se sehogy se kap pluszt se ő se a gyerek, csak a baj van vele...
2021. jan. 15. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!