Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim a volt nőiről beszél....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim a volt nőiről beszél. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elsőre nem tűnhet durvának a dolog, de sajnos ez már nekem is sok, pedig nagyon laza és szabad gondolkodású vagyok párkapcsolatban.

Több mint egy éve vagyunk együtt. Az elején kezdődött minden. Haverjaival a társaságomban többször megemlítette hogy milyen jó is volt még X személyel. Máskor elmesélt egy történetet a haverjainak úgy hogy én is halljam hogy Y személlyel milyen pózban hogy szexelt. Első közös karácsonyunkon nem felejtette elmesélni hogy pont egy éve tavaj karácsonykor szexelt utoljára egy Z illetővel. Volt példa arra hogy megjegyezte neki már volt ilyen csaja amilyen én vagyok. A karácsony sztoris hölgyel hónapokig beszélt a hátam mögött. Megesett olyan kijelentés is amikor nem működött kellően a szerszám, megkérdeztem hogy velem vane a baj amire az volt a válasz hogy volt már ilyen máskor is pedig ha tudnám milyen nők voltak. Ha megnéz valakit nem érdekel, bulizhat akár kikkel nem hárpiáskodom, az egyik exsze jelenleg is egy nagyon jó barátnőm . De ezekbe már kezdek belefáradni, nem lehet kézenfogva sétálni, nem lehet mondani hogy szeretlek, ilyenek. Kicsit soknak érzem már ezeket az infókat. 20 év van köztünk, az ő javára, nem vagyunk jó anyagi helyzetben ami több feszültséget is szül.

24L

2021. jan. 14. 01:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Én is akartam kiírni ilyen kérdést, mert az én barátom is hasonló néha, és nem tudom, mit tegyek. Olyanokat mond, hogy volt egy csaj, aki úgy tudott sz.pni, hogy elment egy perc alatt, én mikor tanulok meg úgy. Meg hát nem megy valami jól, és azt mondta, keres egy prostit, hogy megtanítsa, hogy kell. Meg bejönnek neki az ilyen extrém csajok, és régebben folyton kérdezgette, nekem mikor lesz tetkóm, piercingem (egyáltalán nem vagyok ilyen), de ha mostanában szóba kerül, akkor "őt ez nem érdekli, attól hogy van egy zsánere, még más is tetszhet neki". Meg van egy csaj, akibe előttem szerelmes volt (szintén ilyen kivarrt vad punk), és látásból én is ismerem, és egyszer amikor lapozgattam az instán, és feljött a csajnak a képe, ő meg megjegyezte, hogy "azta" vagy már nem tudom, meg valami olyasmit, hogy hát azért még mindig megdugná. Ja, és ő mindig megsértődik, ha én csinálok valami hasonlót (szóba hozom azt, aki előtte tetszett, még ha nem is dicsérem)

Amúgy bocsi, hogy túl személyesre meg panaszkodósra sikerült a válaszom, a lényeg az, hogy szerintem ennek nem így kéne lennie egy kapcsolatban. Beszéld meg vele. De amúgy összeteheti a két kezét, rengeteg olyan nő van, aki már azért hisztit csap, mert a pasija másra néz. Mondjuk valószínű pont ezt használja ki...

2021. jan. 14. 10:40
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod elhagyni mi a kérdés? Mit tegyél? Tűrd, esetleg engedd el a füled mellett, vedd poénra. Ezek a lehetőségeid.
2021. jan. 14. 11:11
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

"20 év van köztünk, az ő javára, nem vagyunk jó anyagi helyzetben"

LOL! Tudhat valamit a párod.

2021. jan. 14. 11:11
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Vannak emberek akik úgy akarnak előrébb jutni, hogy téged lenyomnak. A barátod jó példa. Menj keress egy normális pasit, hidd el nem rosszból mondjuk. Aki megbecsül és tisztel az nem mond ilyeneket. Amíg te konkrétan bele nem kérdezel, hogy mi volt X-el, milyen pózban, addig ennek nem kellene feljönnie magától.
2021. jan. 14. 11:14
 25/43 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, eszméletlen jók vagytok egytől egyig. Rákell jönnöm hogy igazatok van. Sajnos mostanra több a rossz tapasztalat mint a jó élmény, sajnálom aki hasonló helyzetben van, és köszönöm aki a saját hibáiból próbál tanácsot adni. Megfogadom ezeket és lépek minnél előbb, nem baj ha nincs hova de igazatok van, ez nem mehet így sokáig
2021. jan. 14. 12:12
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
19-esnek teljesen igaza van! Az ilyen ember nem is férfi! Hanem visszataszító borzadály!
2021. jan. 14. 12:58
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Még jó hogy tőled nem akar perverz dolgokat!
2021. jan. 14. 12:59
 28/43 A kérdező kommentje:
Sajnos fordult elő olyan hogy a vilt barátnője vibrátorát akarta rajtam használni, ettől viszont felfordult a gyomrom
2021. jan. 14. 13:02
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem valami kisebbségi komplexusa van

Es ezzel akarja ugy elrejteni

En a helyedben már dobtam volna

Nem hiszem h minden téren ki tudna téged eligitenie

2021. jan. 14. 13:27
 30/43 anonim ***** válasza:
elégiteni bocs
2021. jan. 14. 13:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!