Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért haragudott meg a párom csak mert szóltam, hogy zavar ha állandóan más férfiakról beszél?
Nagyon friss kapcsolat, inkább még csak ismerkedünk. A barátnőm gyakran más férfiakról beszél, hogy milyen tökéletesek. A mérnököket (az vagyok én is) pedig antiszociálisnak tartsa és éretleneknek.
Szóltam, hogy kicsit zavar mert olyan jellemvonásokat emleget amikkel én nem rendelkezek. Ha azokat szereti akkor miért nincs velük? (ezt csak gondoltam, nem mondtam...olaj lett volna a tűzre). Erre természetesen megharagudott, mert ő nem akar drámát és nem érti mi a bajom...én csak annyit szerettem volna, hogy "bocs" és felejtsük el a témát.
Van értelme így tovább folytatni a kapcsolatot ha egy ennyitől összeveszünk...habár én szóhoz sem jutottam, nem hogy veszekedjek.
Én vagyok a férfi.
Hát szerintem meg neked van igazad :D valakivel össze akarok jönni nem más palikról áradozok neki :D
Amondó vagyok, hogy 1-2x figyeld még meg, hogy viselkedik és ha folytatja, akkor ennek nincs értelme.
Hidd el #3-as, hogy erre gondoltam, de nem mondtam...úgysem érnék el vele semmit.
Holnap szakítok vele. Nagyon igyekeztem, hogy a kedvébe járjak de neki semmi sem tetszik. Szinte papucs lettem, de így is mindenért én vagyok a hibás.
"A mérnököket (az vagyok én is) pedig antiszociálisnak tartsa"
Tartsa... és diplomád van?!
Apa, én még ma este kidobnàm. És aludnék egyet, végre nyugodtan 😄
Ahogy lefested, neki meg úgyis lesz alvópartnere estére 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!