Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rosszat jelez a kevés beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszat jelez a kevés beszélgetés egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Kapcsolatom párommal az első egy évben szinte tökéletes volt.Azóta eltelt még három év,és úgy érzem már nagyon keveset beszélgetünk.Neki vannak nagy gyerekei,azt hiszem sokat gondol rájuk,foglalkoztatják a velük kapcsolatos dolgok.Az elején nekem ezeket elmondta.Sajnos a gyerekei miatt sokat veszekedtünk már,gondolom emiatt nem hozza szóba őket.Engem az zavar, nem látom azt a jövőt sem amit az elején terveztünk,egy része megvalósult,de valahogy megállt minden.Már nincs fejlődés köztünk,minden jövőbeni terveit úgy próbálja átgondolni hogy a gyerekeinek is jó legyen.Pedig az elején hozzám igazított mindent.

Kérdésem:Szerintetek tönkremehet egy kapcsolat nagy gyerekek miatt?

Másik kérdésem:Van-e visszaút,normális-e hogy alig beszélgetünk már?

2021. jan. 12. 20:11
 1/5 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%

Ha egy kapcsolatban sok volt az elején valamiből, és az nagyon nagy "összetartója és elindítója" volt egy kapcsolatnak, és megcsappant, az sose jó.

Persze, nem mindegy, valaki 4 év után beszél jóval kevesebbet a párjával, vagy 40, de én emlékszem, dédiék 50 év házasság után is egész nap elvoltak, és beszélgettek, pedig egy vályogházban éltek egy 2000 fős faluban.

2021. jan. 12. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Dehogyis, nagyon jót jelez, azt jelenti, hogy ti mentálisan is tudtok kommunikálni, tulajdonképpen Jedi erőtök van.
2021. jan. 13. 00:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kerüli a vitát. Nálunk is vita volt a családból, már nem is hozom fel ha beszélek velük. A kapcsolat alapja a kommunikáció..nyilván tönkre tud menni ha hagyjátok.
2021. jan. 13. 10:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a gyerekek miatt ment tönkre a kapcsolat, hanem azért, mert folyamatosan veszekedtél vele miattuk. Most már el se mond semmit, mert úgyis csak veszekedni fogsz vele, már nem akar beavatni abba ami neki fontos mert már nem bízik benned. Gratula, pont így kell egymástól elhidegülni.
2021. jan. 13. 10:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Megértem amit mondtok.Azt még sem,hogy ha az első évben hozzám igazította a dolgait,akkor miért változtatta később úgy ezt meg,hogy azt érzem legjobban a nagy gyerekei fontosak.Hogy nekik jó legyen.Akkor most én vagyok a hibás ha ez nem tetszik és vitatkoztunk ezen?
2021. jan. 13. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!