Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az a pont, mikor elgondolkodtatok, hogy jo part valasztottatok-e magatoknak?

Figyelt kérdés

Ket oraja ringattam a masfel honapos extran hasfajos es fronterzekeny lanyunk s.gget, semmi nem volt neki jo, besokalltam, szoltam az apjanak, hogy kimegyek a szobabol kicsit lehiggadni, mert kezdtem befeszulni. Ket perc nem telt el a gyerek uvolt, az apja horogve kiabal, hogy menjek mar. Hat nem mentem, levegoztem meg par percig, jol is tettem, kellett. Mikor visszaertem megkaptam, hogy "hogy lehet ennyire leszarni es figyelmen kivul hagyni" hogy sir a gyerek. O soha nem fog felkelni hozza, ha sir, mert dolgozik. O neki most nincs kedve, mert holnap dolgozik. Azert nem csinal semmit a ketnapontai furdetesen kivul, mert o dolgozik. Mert o holnap 5kor kel es dolgozik en meg egesz nap otthon vagyok a gyerekkel. Teny es valo, de nehogymar este ne lehessen egy kis ido, amikor lehiggadok az egesz napos orditas hallgatasa utan, miert nem varhatom el, hogy csak egy kicsit o is "bulizzon" a gyerekkel? Ha netalan veletlen felkel hajnalban a sirasra ugy tesz, mintha direkt siratnam a gyereket, hogy o ne tudjon pihenni, raadasul o jobban akarta ezt az egeszet, mint en. A pont az i-re, hogy szules utani enyhe depressziom van, ami szerinte hulyeseg es feleslegesen hisztizek mindig, mert ilyen nincs. Ugyhogy segitseg nelkuk probalom magam atlenditeni ezen, mert o nem segit, inkabb ront a helyzeten, ha olyanja van.

Szoval en elgondolkodtam ezek utan, hogy mennyire valasztottam jol.. Hat kb szultem magamnak egy gyereket, pedig k.rvara szeretem az apjat..

2021. jan. 12. 00:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
nektek nem való gyerek kérdező!!! látszik ez sem szerelemből született ha nem muszájból, meg a férfi magadhoz láncolására, de lassan elfog hagyni..
2021. jan. 12. 11:43
 12/18 anonim ***** válasza:
89%
Az egy dolog, hogy a terhesség során milyen volt. Előtte egyáltalán mennyit voltatok együtt, mióta vagytok kapcsolatban? Nagyon nem mindegy.
2021. jan. 12. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
89%
Te se ismerted az embert, akivel gyereket csináltatok, fogadjunk.
2021. jan. 12. 13:53
 14/18 A kérdező kommentje:
#11 muszajbol, hogy magamhoz lancoljam? Mikor vazoltam neki a lehetosegeket, o emellett allt ki, o velem elne le az eletet, tolem akar gyereket, elottem azt se akarta, hogy legyen normalis parkapcsolata, nemhogy csaladja.
2021. jan. 12. 15:53
 15/18 A kérdező kommentje:
Ket eve elunk egyutt, en 24 o 25
2021. jan. 12. 15:54
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
2 év és már ott a gyerek? Az igen... Ráadásul még csak 1.5 hónapos. A java majd csak most jön, kénytelen leszel felnőni a feladathoz.
2021. jan. 12. 18:14
 17/18 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
47%

Egyszer úgy olvasnék ilyet, hogy valaki 3 év együtt járás, 2 év házasság, 4 év együtt élés után, 28 évesen azt írja, és mondjuk egy mezei matematika-tanárnőként ált.suliban...

De vajon miért nem? Még hogy a "szerelemhez" meg az élethez nem kell intelligencia. Dehogynem. Csak az ilyen putri népek szaporodnak ilyen felelőtlenül és élnek egy kupac xarban, és vannak ilyen problémáik.

Kár, hogy az szaporodás mindenkinek alanyi joga. Így születnek a bodlogtalan/elbaxott emberek, ilyen emberektől...

2021. jan. 12. 19:13
 18/18 anonim ***** válasza:

Bocs, de gyerekcsinálás előtt nem tűnt fel, hogy egy lusta nemtörődöm alak a férjed?

Én nem vagyok vak, látom, hogy a kedvesem nem foglalkozna érdemben egy gyerekkel (aranyos, kedves pasi, de ő maga is egy nagyobbacska gyerek), így nem is szülök.

2021. jan. 13. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!