Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódtok néha azon mit szól a többi ember ahhoz hogy pont azzal az emberrel alkotsz egy párt? bővebben leírom mi a gond
Ismerkedek egy fiatalabb fiúval (22), aki nem is néz ki annyira jól, nem tanult, egyszerű munkásként dolgozik. Én idősebb vagyok (25), mindjárt befejezek egy elég komoly egyetemet, és elég jól nézek ki (nem akarom fényezni magam, csak a realitásért). Jól elbeszélgetünk, elszórakozunk, élvezzük egymás társaságát. Csak tartok tőle, hogy mit szólnak az emberek hozzá. Tudom hogy nem kéne hogy érdekeljen, de ez egy picike város, 7-8 ezer emberrel, szinte mindenki ismer mindenkit, nagyon gyorsan terjednek a hírek.
Ti nem szoktatok néha azon aggódni, hogy mit szólnak hozzátok? Vagy hogy nem illetek külsőre össze, sem intellektuálisan?
Csak ez tart vissza attól, hogy úgy igazán összejöjjünk
Ha tartasz tőle mit szólnak hozzá mások, akkor hagyd a srácot!
N28
Az emberek egyrésze irigy, rosszindulatú, és bíráló. Te ismerkedsz ezzel a sráccal. Ha Neked szimpatikus, megértitek egymást, ne a külvilágnak igyekezz megfelelni, élvezd ezt a kapcsolatot.
Mi pl a párommal a külvilág számára a legtökéletesebb pár vagyunk. Külsőre/belsőre összeillőnek tartanak bennünket,ezt nagyon sokan megjegyzik.
Én viszont tudom,hogy milyen/mekkora párkapcsolati problémáink vannak,hogy hányszor gondolkodtam már a szakításon...
Senki nem lesz boldog helyetted,ahogy a nehézségeket is Neked kell megélned.
Az a fontos,hogy Benned ne merüljön fel kétely az egzisztenciális különbség miatt.
Így harmincasként már túl öreg vagyok már ahhoz, hogy foglalkozzak mások véleményével :D Kit érdekel, hogy mit szól hozzám a szomszéd, a zöldséges, vagy mindenféle random ember? Hatással van az életemre? Nincs. Tehát akkor?
Azt javasolom, hogy mihamarabb válj meg a megfelelési kényszertől és tanulj meg a saját belátásod szerint élni - minél hamarabb rájössz, hogy ezek a dolgok egyáltalán nem számítanak, annál hamarabb leszel igazán szabad és boldog.
*Ti nem szoktatok néha azon aggódni, hogy mit szólnak hozzátok? Vagy hogy nem illetek külsőre össze, sem intellektuálisan?
Nem.Soha.
Tudod ezek a gondolatok amiket itt leírtál nem mások fejében születtek meg, hanem a tiédben.
Szóval ez téged zavar, csak a tisztánlátás végett. Más tojik rá hogy van közetetek pár év, és nem ugyanolyan végzettséggel rendelkeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!