Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggódtok néha azon mit szól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódtok néha azon mit szól a többi ember ahhoz hogy pont azzal az emberrel alkotsz egy párt? bővebben leírom mi a gond

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy fiatalabb fiúval (22), aki nem is néz ki annyira jól, nem tanult, egyszerű munkásként dolgozik. Én idősebb vagyok (25), mindjárt befejezek egy elég komoly egyetemet, és elég jól nézek ki (nem akarom fényezni magam, csak a realitásért). Jól elbeszélgetünk, elszórakozunk, élvezzük egymás társaságát. Csak tartok tőle, hogy mit szólnak az emberek hozzá. Tudom hogy nem kéne hogy érdekeljen, de ez egy picike város, 7-8 ezer emberrel, szinte mindenki ismer mindenkit, nagyon gyorsan terjednek a hírek.

Ti nem szoktatok néha azon aggódni, hogy mit szólnak hozzátok? Vagy hogy nem illetek külsőre össze, sem intellektuálisan?

Csak ez tart vissza attól, hogy úgy igazán összejöjjünk

2020. júl. 16. 10:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
Nálunk is ez van. Senki nem érti mért vagyunk együtt. Nekünk jó. Akik megszólnak, azok meg foglalkozzanak a saját életükkel. Sokan közülük egyedülállók, boldogtalan emberek. Jobban esik nekik, ha más is boldogtalan.
2020. júl. 17. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!