Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez önző szeretet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez önző szeretet? Működhet így?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és jogot tanulok. Rengeteget kell tanulnom és mellette vannak iskola melletti elfoglaltságaim is. Részt veszek egyetemi szervek életében, edzem stb. Nekem ez nagyon fontos és mindig is az volt. Nyáron összejöttem egy sráccal. Nyilván itt még nem volt suli, rajta kívül nem nagyon kellett mással foglalkoznom, kivéve ha dolgoztam. Most hogy megint iskola van, plusz most vizsgaidőszak is, a barátom folyamatosan azon problémázik hogy rá soha nincs időm. Ő ezt az egyetemet egy hülyeségnek tartaj ami csak elveszi a közös időnket és úgy fogja fel ez az oka hogy nem lehetünk eleget együtt. Volt hogy azt akarta, hogy hagyjam ott a sulit és szüljek neki gyereket, de ezt egyből el is vetettem, hogy ilyen biztos nem fog megtörténni mivel nem kis munkával kerültem ide be és maradok is bent. Elmagyaráztam neki, hogy nekem ez mennyire fontos és mennyire szeretem is. De ő azt mondta, hogy inkább élne csóróságban mint boldogtalanul, aztán erre elmagyaráztam azt is hogy ez nem a pénzről szól. De szerinte nagyon rossz tulajdonságom, hogy ennyie célorientált vagyok. Elég sokat veszekedtünk ezek miatt és nagy nehezen egy picit javult a hozzáállása. De még mindig kiakad ha tanulnom kell és nem érek rá vele foglalkozni, főleg nem vizsgaidőszakban. Szerintem ez nagyon önző szertetet és ezt már neki is elmondtam de mintha sokszor a falnak beszélnék. Látszik rajta tényleg mennyire szeret, de egyszerűen nem bírom elviselni azokat az embereket az életemben akik hátrahúznak, mert szerintem az igazi szertetet az nem lehúz és bekorlátoz hanem épít és felemel. Elgondolkodtam már a szakításon is de tényleg bennem van hogy amúgy tényleg szeret és megcsalni se csalna meg. Párkapcsolati dolgokban sokszor elég bizonytalan tudok lenni, ezért is érdekelne a Ti véleményetek erről a helyzetről. A válaszokat előre is köszönöm :)

20/l

2021. jan. 11. 16:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Szakítottam velevés úgy érzem, hogy a lehető legjobb döntést hoztam.
2021. szept. 20. 21:04
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jó döntést hoztál, sok sikert az életben és a szerelemben is :)
2021. szept. 20. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!