Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a páromat semmi nem érdekli velem kapcsolatban(hobbi,érzések stb), de engem minden érdekeljen ami vele kapcsolatos?!
Figyelt kérdés
Engem érdekeljenek a pasis dolgai szerszámok, hobbi, amilyen könyveket olvas stb. De ő a szemembe vágja, hogy ő ezt és ezt a dolgomat nem tudja követni, de nem is akarja. Ha viszont én mondanám ezt neki fel lenne háborodva, én viszont csak tűrjek. Kezd ebből elegem lenni, hogy folyton én vagyok az a fél aki alkalmazkodik.2021. jan. 10. 13:06
11/15 anonim válasza:
Most már megvan a kapcsolat, nem kell érte tenni. Ő ilyen, csak nem ismerted.
12/15 anonim válasza:
Kifogott halat nem etetünk. Mond valamit, még ha ebben nem is értek egyet, de a párod úgy tűnik, igen?
14/15 anonim válasza:
Így jártatok, ha nem tetszik, szakíts más virágot. Nyugdtan lehet ezen hisztizni lepontozó szefós nyunyókák, a helyzet nem lesz jobb.
15/15 anonim válasza:
Tudod mi vagy te számára?
Egy takarítónő, aki kiszolgálja, mos rá, főtt ételt tesz elé és még dugni is lehet, egyébként semmibe vesz.
Ha szeretne, érdeklődne.
Kérdés: meddig akarsz vele maradni? Én már rég leléptem volna, akkor inkább élek egyedül, de nem szolgálok ki még egy embert, aki amúgy meg le se tojja, amit mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!