Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan tölti az idejét mikor egy friss kapcsolatban van a párjával, hogy ne legyen unalmas vagy szürke minden?
De a vonzalom meg van, csak mintha nem úgy telnének el, az együtt töltött időnk hogy igazán tartalmas lenne, ami nem szürke lenne vagy efféle.
Ezért érdekelt volna hogy másoknál, hogy megy egy friss kapcsolatban ez.
Nekem jelenleg mondjuk nincs párom, de csak is olyat "választanék",akivel közös az érdeklődési körünk.
Oké, korlátozás van meg minden, de én pl gyűlölök otthon lenni. El lehet menni kirándulni, sétálni. Közben beszélgetni. Este nézni egy filmet, főzni valamit, stb.
Persze valakinek a mászkálához hideg van, vagy nem szereti, lusta, stb. Akkor viszont nem egymást keressük, mert - 20 fokban és szó szerint térdig érő hóban is felmásztam az Alacsony Tátra egyik csúcsára februárban. Szóval az itthoni téli körülményekre nekem ne mondja senki, hogy hideg, fárasztó, stb.... :D
Vagy mondja, de akkor keressen olyan párt, akinek elég otthon feküdni és kerülgetni egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!