Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti észreveszitek, ha a párotok boldogtalan a kapcsolatban?
Komolyan kíváncsi vagyok.
Egy nőnek mindig mindent szavakkal kell kifejezni, hogy észleljétek a bajt?
Vagy ha látjátok a barátnőtökön a boldogtalanságot, foglalkoztat a megoldás? Mire gondoltok olyankor?
"Egy nőnek mindig mindent szavakkal kell kifejezni, hogy észleljétek a bajt?"
Igen, nem szeretjük a játékokat.
Változó.
Az "adtam a jeleket" dolgot akkor sem veszem észre, ha felcsípni akar egy csaj, meg akkor sem, ha boldogtalan a kapcsolatban.
Igen, mi általában sokkal inkább a direkt kommunikációban hiszünk, és azt érjük, nem a sorok között elrejtett metakommunikációban.
De azért nem teljesen vak egy férfi sem, van az az állapot, amikor észrevesszük.
Viszont az is biztos, hogy a csajok nagyon tudnak magukban (max a barátnőkkel megosztva) szenvedni, és néha olyan apróságokon, amiket egy direk beszélgetéssel gond nélkül meg lehetne oldani
Komolyan, egy kutya jobb az érzelmek olvasásában. Mekkora degenerált szarok, mert ha valaki szomorú, azt nem veszik észre, csak ha mondja? Mindegyik pöcsös autista?
Kérdező, ezért kezdeményezik a nők a válást többször. Ki akar egy robottal élni?
Azt megkérdezhetem, hogy a teljesen korrekt férfi válaszok miért vannak mind lepontozva?
Elmondanátok, hogy mit szeretnétek hallani valójában? Mert úgy könnyebb lenne azt visszamondani mélyebb hangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!