Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti észreveszitek, ha a párotok boldogtalan a kapcsolatban?
Komolyan kíváncsi vagyok.
Egy nőnek mindig mindent szavakkal kell kifejezni, hogy észleljétek a bajt?
Vagy ha látjátok a barátnőtökön a boldogtalanságot, foglalkoztat a megoldás? Mire gondoltok olyankor?
Jah.. az ilyenek mint 17 azok, akikről mindig kiderül a végén, hogy 10 éve nincs csajuk, de ha lenne, akkor rögtön észrevenne mindent, mellette állna, puszilgatná, és szeretgetné. Igazán nem az ő hibája, hogy nincs senki akin bemutathatná tudományát.
De ha tényleg csak ezt akartad hallani kérdező, hogy a 17-es abból észrevenné, hogy bajod van, hogy nem percenként 7-et hanem 12-t pislogsz, meg mélyebbet sóhajtasz, akkor megkaptad, tessék, dobd a pasid, és áll össze 17-el
22es jézusom :D
Ne picsogjatok már ilyen baromságokat... ki beszélt ilyenekről, hogy ezt+azt akarjuk hallani????
Volt egy kérdésem, válaszolj arra ha van hozzáfűznivalód de ne oszd az észt olyan dolgokban, aminek köze nincs ehhez az egészhez mint például "...tessék, dobd a pasid, és áll össze 17-el"
Az meg, hogy megdicsértem a 17-es hozzászóló hozzáállását, neked ne fájjon. Egy dicséret nem azt jelenti, hogy össze is akarok vele házasodni szimplán csak becsülöm a hozzáállását ha tényleg ilyen a valóságban is.
Mellékesen meg mi jogon feltételezel akárkiről ilyeneket, hogy 10 éve nincs csaja nincs kin bemutatni a tudományát stb.?
Ennyi erővel rád pedig mondjuk azt, hogy egy 13 éves szűz kisfiú vagy aki csak a gyakori kérdéseken nagyszájú szakértő?
Könyörgöm, egymás lehurrogását nem lehetne abbahagyni?
17 es vagyok
21 és 22 nem kell azt írni "amit elvárnak". Írjátok le nyugodtan a ti VÉLEMÉNYETEKET A KÉRDÉSRE és ne az én válaszomra. Biztos vagyok benne, hogy ez kérdezőnket is érdekelné az eddigi kritizálások után.
17/24 es
Ha ez minden amit tudni szeretnél jelenleg a 6. kapcsolatomban vagyok ami idáig 4 éve tart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!