Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki drogozott vagy füvezett és letette önszántából?
Nagyon nehéz helyzetben vagyok. 17 hetes terhes. A barátom ahogy megtudta, hogy terhes vagyok, ismét elkezdett füvezni, teljesen elment az esze, tartozásai vannak. Nem tudom mit tegyek. Régebben is füvezett, drogozott, mivel szerettem őt, ezért nem hagytam el segiteni akartam rajta, gondoltam még nem 40 éves, hogy ne tudna megváltozni.Ezért bezárattam kezelésre. Le is tette 3 hónapig, teljesen más ember volt. Amikor kiderült, hogy baba lesz, sokkot kapott, s megint elkezdte.
Nagyon csúnyán viselkedett, igy elhagytam, de jön könyörögni, hogy ő megváltozik, stb. de nem akarok újra bedőlni neki. Az érdekelne, van e olyan, aki le tudta önszántából tenni. Ismét nem hajlandó kezelésre menni. Nem akarom, h a baba apa nélkül nőljön fel, de azt se hogy egy ilyen legyen az apja.
Nem fog leállni önszántából
Én is így jártam. Mondtak hogy majd ha meglesz a baba megváltozik stb...nem változott
Kidobtam. 17 hónapos a kisfiam de jobb így mint egy drogossal.
Nagyon sokáig nem tudtam h drogozik,már kismama voltam mikor kiderült. Lépj le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!