Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet így ezt a kapcsolatot folytatni?
lassan másfél éve járunk.. már egyszer szétmentünk 2 hónapra, én szakítottam, és én is mentem vissza hozzá. mostanában egyre többet veszekszünk..
szeretem, de alap dolgokban nem értünk egyet... pl: nem szereti ha külön bulizok, merthiszi, hogy megcsalom, nem szereti ha a lány barátaimmal találkozok (nekem csak az van szinte)
a családja utál, az enyém sem kedveli őt (ráadásul az én szüleim most válnak, és náluk is otthon rengeteg a veszekedés..), plussz távkapcsolat.. idén fog érettségizni, nekem meg húzós évem lesz az egyetemen.. még kevesebbet fogunk találkozni.. mégis mi a rákot csináljak? ötleteket várok mert nekem már nincs..
20/F
Miért hiszi azt, hogy megcsalod? Tettél valami rosszat? Vagy csak szimplán nem bízik benned? Miért? Te külön bulizol. Együtt is szoktatok? Másfél év alatt ezt már meg lehetett volna beszélni, őszintén(!). Ezek után elég naív dolog - szerintem - azt tanácsolni, hogy bízzanak egymásban. Az, hogy Te szereted, az kevés.
FS
24/F
azért nem bízik bennem, mert egyszer már szakítottam vele... és fél ujra bízni. (plussz az első pasija fűvel fával megcsalta... és azthiszi h minden pasi ilyen)
azért bulizunk külön mert az anyja ritkán engedi el, eddig egyszer voltunk együtt.. és én talán 3szor külön. szal nem vagyok valami nagy partyarc.. :)
és igen. azért vagyok tanácstalan, mert csomót változtunk mindketten ezalatt az idő alatt, kötöttünk kompromisszumokat, de mint írtam, vannak alap dolgok amikben eltér a véleményünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!