Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes-e folytatni a kapcsolatot vagy befejezzem? Ti mit tennétek? 17/L
Van egy fiú, akit megismertem,(7 hónapja) egyfolytában vele szeretnék beszélgetni,nagyon jól érzem vele magam, sokat nevetünk együtt. Vonz, hogy láthatom, hogy beszélhetek vele. Ha rá gondolok a szivem izgatottan kezd verni a helyében.
Alig tudok tőle elválni, és ez sajnos a káromra válik. Elvonja a gondolataimat, nem tudok figyelni a tanulásra, a barátaimra, egy nap 3 orát is együtt töltünk, és nem tudok, nincs erőm elköszönni, annyira jó a társaságában lenni. A jegyeim is romlottak:(
ne fejezd be, csak te irányítsd a dolgot, ne a szíved.
a tanulás fontosabb - de tanulhatsz úgy is, hogy találkozol vele.
talizzatok 1-2 órát, és szerintem csak akkor ha már kész a házid, így lehetsz vele,ameddig szeretnéd (ameddig engedik).
én is így vagyok a barátommal, de muszáj tanulnom, mert ha rossz jegyet kapok, nem találkozhatunk.
Nekem a zenélés a szerelmem, elvonja az időt mindentől, a jegyeim romlottak és még randizni sincs akkora kedvem... én 16 vagyok, még egész fiatal xd egy különbség van így is köztünk (leszámítva a nemet :D) nekem a zene örökre megmarad neked viszont a pasi nem biztos... értékeld hogy mi fontosabb a jövőd szempontjából, az jól jöhet, aztán döntsd el mit teszel.... Persze azt is mondhatod hogy élj a mának, hosszú távon nem tudom működik-e, majd 10 év múlva kiderül :D
16/F
sztem ne hagyd ki, én örültem volna ha megadatik hogy valakire így rátaláljak, de még mindig nem sikerült. tanulni, dolgozni meg mindig kell majd, össze kell egyeztetni a kettőt.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!