Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok túlzottan féltékeny és toxikus vagy ez szerintetek sem megtűrendő?
8-as vagyok. Szerintem az emberek olyanhoz vonzódnak hosszabb távon, aki szintén vonzódik hozzájuk. Ha visszautasította a csaj, akkor az neki csak szar lenne, ha valamiért mégis azt mondaná, hogy gyere és dugj meg, mert az olyan, mintha nem lett volna ló, szóval jó szamár is. Szerintem a srácok is büszkébbek ennél.
De tényleg nagyon sokféle emberi kapcsolat van, szerintem lógjatok hármasban és kiderül. Annak a haveromnak az előző barátnőjével tök jóban voltam, a mostanit még annyira nem ismerem, de abból, hogy 3-an lógtunk együtt szerintem kiderült, hogy milyen a viszonyunk.
Tényleg nem tartok attól, hogy "félredugna". Ebben eddig is biztos voltam, nem kérdés. Itt nem erről van szó, sokkal összetettebb a helyzet. Össze vagyok zavarodva, mert nem szeretnék kontrolláló lenni, vagy ultimátumot adni neki, de zavar, hogy van egy másik lány, aki fontos neki.
És nem jobban akarom érezni magam, hanem megoldást találni rá, hátha valakinek van ilyen tapasztalata. Úgyhogy nyolcas válaszolónak nagyon köszönöm, igyekszem majd megismerni jobban a lányt.
Alapvetően annyit jelent, hogy tetszik (bocsánat a szóhasználatért, a környezetemben ismert szó), de kicsit árnyaltabb formája, mert inkább csodálat, amikor odavagy valakiért.
A simp meg aki mindent megtesz valakiért, akit kedvel, szóval kicsit így papucskodik.
Szia, én szerencsére értem mit írtál :D Férfi vagyok egyébként.
Most nem azért, de ha tudod hogy chrusholta a lányt, nagyon nagyon jófejség, és hatalmas toleranciára vall tőled hogy hagyod őket kommunikálni. Biztosan nagyon magabiztos lány vagy, ami hasznos.
A simpelés szerintem alapvetően belefér még, a haverjaim engem is bszogatnak hogy simpelem a barátnőket a baráti táraságban, de menyasszonyom van, akit imádok és a legcsodálatosabb nő akivel valaha találkoztam, szerintem már egy távolságtartó udvariasságra is könnyen rávágja az ember a mai világban hogy HAHA SIMP.
Ha crusholta, és pár hónappal ezelőtt szerelmet is vallott, szerintem elfogadhatatlan hogy beszélnek. Én férfiként a részemről azt mondom, döntse el hogy vagy Te, vagy Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!