Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Függ a szüleitől, mindenbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Függ a szüleitől, mindenbe beleszólnak neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Párommal 1 éve vagyunk együtt. Ő 37, nem volt nős, első kapcsolata 10 évig tartott aztan jó pár évig csak olyan lazább párkapcsolatai voltak. Azt vettem észre már az elejétől fogva (én voltam az első baratnője utan akit hazavitt a 2.) mintha először a szüleinek kellene elfogadnia engem, aztan együtt lehetünk. Elfogadtak. Viszont! Karacsony után vhogy ellenségesebb lett velem az anyja (nem csinaltam semmi rosszat). És a párom is mikor a szüleinel van és miutan jön hozzam teljesen megvaltozik, meg rögtön azzal jön h kell neki gyerek, meg h ne jarjak baratnőkhöz mert az tinédzseri felfogásra utal :D stb stb..Szoval látom, h az anyja keze van benne....Nagyon befolyásolhato és otthon mindent kifecseg.... A szülei eléggé vallásosak, konzervativak... akivel előttem kavart nem is vitte el bemutatni mert volt gyereke előző kapcsolatbol és az anyuka őt le'urvázta....

szerintetek van ennek jövője?

2021. jan. 8. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is mondd meg neki, hogy a kapcsolatotoknak így nincs jövője, de semmi értelme olyan durván csinálni, ahogyan 6-os javasolja.
2021. jan. 8. 13:29
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Sosem értettem az ilyet de azt gondolom, hogy a pasi valamiért ragaszkodik a szüleihez, tudja, hogy nem szabad nekik ellent mondani (nyilván ehhez tudni kéne gyermekkori, tini emlékeket is, hogy tudjuk az okát)

Nagyon nem egyszerű kilepni ebből, hiába fikazzuk a pasit.

Persze az első lépés az lenne, hogy felismeri és szakember segítségét kéri, akivel együtt megfejtősne az ok és tudna változtatni.

2021. jan. 8. 13:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a pasim volt ilyen. De tényleg, ugyanez! Miután apjával eltöltött egy napot, vagy egy nyaralást úgy megváltozott, rá se ismertem! Követelőző és szemétkedő lett velem szemben és irányítani is akart. Egyszer el is szólta magát, hogy az apja szólt bele, hogy intézem az életem, de másba nem fog! 😂

Hát nehéz feldolgozni, mert azért szerettem... de csatolt csomagként isten mentsen attól az embertől... szóval hosszú távon jobban jártam. Gondoljatok bele... a gyereknek semmi önálló véleménye...ha az apuci azt mondja ideje összeköltözni akkor ideje! Ha szerinte házasodni kéne akkor az lesz! Ha a gyerek aktuális szerinte akkor iszonyú gyorsan kell egy! Mindezt úgy, hogy az exem anyját elüldözte maguktól és azóta is tökegyedül van, így osztogatja a párkapcsolati tanácsait.

Lehet ilyen ember mellett maradni, de nem érdemes.

2021. jan. 8. 14:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyen bábok, én is ilyen voltam. Amit anyukám mondott, azt tettem. Nagyon nehéz ellenkezni, mert az egész életemben így lettem nevelve, hogy meg kell felelnem, amit ő akar az számít csak, ő mondja meg, hova menjek tanulni, mikor szüljek gyereket, mennyi gyereket akarjak. Ezt sokszor nem tudatosan csinálja az ember, egyszerűen úgy érzi, hogy ő is ezt akarja, akkora a szülő hatása.

Lehet szidni a szerencsétlen pasit, de amíg nem ismeri fel, hogy miben van, addig nem tehet róla. Onnastól viszont már az ő felelőssége lenne, ha rájönne, mennyire manipulálva van.

2021. jan. 8. 15:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Ne szenvedj vele, felesleges, inkább keress egy FÉRFIT. .)
2021. jan. 9. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!