Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom megkért, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom megkért, hogy ne wowozzak többet, mert többnyire fiúkkal játszom? Ez normális?

Figyelt kérdés

2007 óta játszom ezzel a játékkal, bátyámmal kezdtem még anno.

Nem akarok "kocka-nyelven" beszélni, lényeg annyi, hogy hetente 2 estét játszok fixen a játékkal, amikor sokan összegyűlünk, ez kb 7-10ig tart. Közben mikrofonozunk.

Párom ezt nagyon nehezményezi, már hétvégente nem is játszom miatta, csak hétközben ezt a 2 estét. Amúgy minden nap beszélgetünk sokat, filmezünk, amíg lehetett jártunk mindenfelé randizni, szex is jó minőségben és mennyiségben is.

Mégis azt érzem mintha ettől is megakarna fosztani, nem tudom miért, neki nincs nagyon hobbija és nem tudja arra a heti 2x3 órára elfoglalni magát.. .kb mintha szenvedne felnőtt férfi létére...

Most azt találta ki, hogy én ne játsszak, mert hallja miközben mikrofonozunk, hogy férfiakkal játszom.

Egy külföldi klánban vagyok, egyedüli magyarként, tehát mindenki több ezer km-re él tőlem, nagyrészük családos férj... tényleg nem értem, le kéne mondanom erről miatta? :(

Köszi előre is a választ

22L

2021. jan. 4. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Annyira normális, mint amennyire fordítva rinyálnak a nők.
2021. jan. 4. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Én lányként voltam ilyen jódarabig, aztán beláttam hogy ez a saját bizonyzalanságomból fakad, másrészt pedig totál egy emberre támaszkodom. Ha te kiesel a képből, máris egyedül marad és nincs semmije amivel leköthetné magát. Ez nagyon nem jó, ennyire nem egészséges függni.

A férfiak részéhez pedig: nyilván az észérvek nem érnek semmit, hogy külföldiek, családosak a csávók, mert tök mindegy neki. Ő önmagát nem tartja annyira, hogy kinézze magából hogy jó neked. Erről beszélgess vele kedvesen, vezesd rá.

2021. jan. 4. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne izgasd magad ezen. Játszd nyugodtan azt a heti pár órát. Előbb-utóbb majd leköti magát valamivel; ha meg nem érti meg, hogy ennyi kikapcsolódás jár neked, akkor nem biztos, hogy a megfelelő pasival élsz együtt..
2021. jan. 4. 16:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez tipikus peldaja a kisajatitasnak. Te nem a tulajdona vagy, hanem egy masik ember, akinek van elete. Neked semmit nem kell abbahagynod, hogy megfelelj neki. Ezt neki kell eldontenie, hogy a fentiek fenyeben egyutt tud elni veled, mert ez is resze a te szemelyednek. Arukapcsolas van. Raadasul joval elotte kezdodott, hogy megismerted. En nem cicoznek megmondanam neki, hogy ebbe neki nincs beleszolasa, csak tudomasul tudja venni. Ha ezen besertodik, akkor pedig el kell gondolkoznod rajta, hogy akarsz-e valakinek a kulonbejaratu kutyaja lenni.
2021. jan. 4. 17:45
 15/15 int: f(der)*g=f*g-int.g(der)*f ***** válasza:
Szerintem hobbitól függetlenül betegesen féltékeny. Mond meg neki, hogy leginkább a pasik kockák, meg hogy családos férfiak. Téged ez kikapcsol és sose akarnál velük kezdeni.
2021. jan. 5. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!