Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom megkért, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom megkért, hogy ne wowozzak többet, mert többnyire fiúkkal játszom? Ez normális?

Figyelt kérdés

2007 óta játszom ezzel a játékkal, bátyámmal kezdtem még anno.

Nem akarok "kocka-nyelven" beszélni, lényeg annyi, hogy hetente 2 estét játszok fixen a játékkal, amikor sokan összegyűlünk, ez kb 7-10ig tart. Közben mikrofonozunk.

Párom ezt nagyon nehezményezi, már hétvégente nem is játszom miatta, csak hétközben ezt a 2 estét. Amúgy minden nap beszélgetünk sokat, filmezünk, amíg lehetett jártunk mindenfelé randizni, szex is jó minőségben és mennyiségben is.

Mégis azt érzem mintha ettől is megakarna fosztani, nem tudom miért, neki nincs nagyon hobbija és nem tudja arra a heti 2x3 órára elfoglalni magát.. .kb mintha szenvedne felnőtt férfi létére...

Most azt találta ki, hogy én ne játsszak, mert hallja miközben mikrofonozunk, hogy férfiakkal játszom.

Egy külföldi klánban vagyok, egyedüli magyarként, tehát mindenki több ezer km-re él tőlem, nagyrészük családos férj... tényleg nem értem, le kéne mondanom erről miatta? :(

Köszi előre is a választ

22L

2021. jan. 4. 13:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2021. jan. 4. 13:50
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

"le kéne mondanom erről miatta? :("

Miért kéne?:D

Ott van a kis szád, amivel tudsz nemet mondani.

Mit kell rögtön behódolni neki.

2021. jan. 4. 13:51
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem az.

Ő pedig nem azt szeretné, hogy a barátnője legyél, hanem hogy a tulajdona. Menekülj ebből a "kapcsolatból", ameddig teheted!

2021. jan. 4. 13:51
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Féltékeny. Normális? Nem. Lehet rosszabb lesz? Igen.

Mond meg neki, hogy játszon ő is veletek.

2021. jan. 4. 13:52
 5/15 A kérdező kommentje:

#2 Nem hiszem, hogy én ellenséges hangnemben tettem fel a kérdésemet, így kérlek mellőzzük ezt kommenteknél is. Kinyitottam már a kis számat, de szerinte neki van igaza, mert nem normális, hogy ennyit mikrofonozok férfiakkal, miért nem játszok lányokkal stb.

Elmondtam neki ezeket a dolgokat, megkérdeztem, ha mondjuk sportolni járnék heti 2x az is zavarná? Hisz ott is vannak férfiak. Azt mondta lehet.

Szóval szerintem nem a játékkal van a baja hanem hogy nem rá figyelek ilyenkor.

Amúgy meg együtt élünk, minden estét együtt töltünk, szerintem hetente 6 óra a hobbimra nem olyan halálos

2021. jan. 4. 13:53
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
"mikrofonozok férfiakkal" :DDDDDDD
2021. jan. 4. 13:55
 7/15 A kérdező kommentje:
Ezek az ő szavai, ne engem röhögj ki. :D engem aztán nem érdekel ki milyen nemű discordon, csak álljon ki az aoe-ből és ne dpselje le a tank.
2021. jan. 4. 13:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl sokat játszanál vele és hanyagolnád érthető lenne. Wowból heti 2 alkalom, amúgy is kevés már, ha húzni akarod a karit. Esetleg ő nem akar játszani? Nekem a barátom mutatta meg pár éve, akkor kezdtem 0-ról és azóta együtt nyomjuk és jó móka. De nem normális, ha más hobbid lenne, aminek ő nem része, abba is belekötne valószínüleg.
2021. jan. 4. 14:09
 9/15 anonim ***** válasza:
97%

Ez nagyon vicces mármint nem a szitu hanem a fogalmazás :D

Nem az a kérdés hogy ez normális, hanem neki mond meg hogy foglalja le magát. AZ NEM A TE HIBÁD hogy neki nincs hobbija, keressen akkor. Ha megakar téged fosztani attól amit te szeretsz akkor nem téged szeret, hanem birtokol és az unalom helyett nem tud mást csinálni csak csesztetni valamivel.

Szóval én a helyedbe megmondanám hogy "figyu, keress valami elfoglaltságot, nekem ez kikapcsolódás, örömet okoz de bocsi, senki kedvéért nem adom fel magam és azt ami nekem tetszik."

A féltékenység meg lehet egy jó indok hogy ne játsz, amit ő talált ki hogy neked legyen bűntudatod. Cseles :D

Én biztos hogy megmondanám ezt neki, senki kedvéért nem adnám fel azt amit szeretek, ami kikapcsol, az meg az ő dolga hogy lefoglalja magát. Vagy akkor játszon ő is veled vagy akármi más. :D

23/F

2021. jan. 4. 14:09
 10/15 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy barom. Bocs. Keressen magának hobbit, ne a te nyakadra üljön rá. Heti két óra játék semmi... főleg most, hogy az embernek eléggé leszűkültek a szocializációs lehetőségei. És ha magyar pasikkal játszanál, ahhoz sem lenne semmi köze, amíg nem randizgatni jársz velük.
2021. jan. 4. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!