Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erasmus vagy párkapcsolat?

9: Nő vagyok, és? A párom konkrétan felmondott, mikor utazásra akarták volna kötelezni, pedig az csak évente 2-3 hét. Azt mondta, nem hagy egyedül ennyi időre sem, mert nem tudna koncentrálni a munkára úgy, hogy tudja, hogy szarul érzem magam közben. Ha értünk dolgozik, akkor szempont, hogy úgy tegye ezt értünk, hogy ami közben történik, az is értünk szóljon. Én úgy gondolom, ez így korrekt és mindketten lenézzük azokat, akik a szerettüket otthagyva mennek ki a búsba. Ez egyszerűen számomra nem emberséges, ha kötődsz valakihez, nem ér annyit a qrva pénz, hogy kvázi eladd érte, függetlenül attól, hogy az ő érdekében teszed vagy sem.
Lehet makacskodni meg önérzeteskedni, mindenkinek szíve joga igazából, én úgy gondolom, láttam eleget a páromtól ahhoz, hogy tudjam, egy percig sem húzna vissza, ha arról lenne szó. Viszont az elveink hasonlóak. Doktori képzésre ki fogunk menni együtt, most arra készülődünk a következő pár évben (a mesterszakkal már végeztem). Nem érzem úgy, hogy bármit hagytam volna veszni a párom miatt. Érdekes, hogy én, aki az alapszak közepén ismerte meg a párját, párkapcsolat mellett nyugodtan tervezhetem a külföldi munkavállalást e a doktori iskolát, pedig végig tekintettel voltam a páromra és mióta együtt vagyunk, nem töltöttünk külön 3 napnál többet (közös döntésből). Más meg negyedennyit nem ért el és már önérzeteskedik.

13: Én meg nem, és a végzettségemnek meg a karrieremnek semmi baja nem lett attól, hogy a páromra is tekintettel voltam. Na?
Ha ezt pártolod, menj. De tapasztalatból mondom, ha a partner megfelelő, nem fog semmi azon múlni, hogy tekintettel vagy rá, sőt! Nem hal bele senki, hogy otthonhagyják, világos, de abba sem hal bele senki, ha párban gondolkodik és tervezi meg a lépéseit. Ugyanazt el lehet érni önfejűsködés meg hátrahagyás nélkül is. Ha nem többet.

a kerdezo ezt irta : Utolsó, akkor miért a lányok mennek Erasmusra inkább, és miért a fiúk fenyegetőznek szakítással, ha ők simán mennének?
ha a baratod fenyegetozik hogy elhagy, akkor pontositok : szakitas, es utana erasmus. ez neked egy nagyon nagy lehetoseg, amit nem szabad kihagyni csak azert mert a baratod elhagyna ha mennel - ha tenyleg tamogatni, sosem mondana ilyet

Tényleg több lány megy ki tehát baromság aki azt írta hogy a pasik bezzeg nem problémának hanem mennek a lányoknak sem kellene.
Épp ez van bőven.
Amúgy pedig tényleg fenyegetőzik? Okkal használsz ilyen erős szót?
Vagy csak megmondta neked hogy így nem fogja tudni folytatni veled a kapcsolatot?
Ez nem fenyegetés, vagy kényszerítés. Egy kapcsolat két emberen múlik szíve joga szakítani bármelyik félnek bármi miatt.
Véleményed persze lehet más mint neki hogy ezért helyes volt-e, az már a te dolgod.
Mindenki szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!