Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen, hogy szeretem őt, de testileg meg nem igazán kívánom? /lent/
Figyelt kérdés
Tegnap keztem járni vele...de azt imádom benne,hogy jókat lehet vele beszélgetni meg minden,szóval szeretem őt...de nem hiányzikpéldául,hogy megcsókoljon vagy valami.Pedig imádok csókolózni,demost mégse.Lehet,hogy ez később még változni fog,amikor több idő eltelik...vagy én nem tudom,szerintetek?...pedig már elég rég óta ismerjük egymást,de tegnap alakult ugy,hogy párkapcsolat lett a dologból..én 16/L és ö 212010. aug. 13. 14:38
1/5 anonim válasza:
van ilyen, persze, ez a barátság, jól elvagytok jót beszélgettek, de nem akarsz többet
2/5 anonim válasza:
Attól is függ, hogy indult a kapcsolat. A testi vonzalom pedig rajta múlik most úgy látom, és tőle a sráctól függ hogy lesz e valami mert magától ritkább esetekben lesz vmi..
3/5 anonim válasza:
szerintem ez nem szerelem, sőt. ez barátság. ha valakibe szerelmes vagy, akkor kívánod is. hiszen akkor alig várod, hogy hosszan csókolózzatok, hogy megérintsd, hogy megsimogasd, stb. úgyhogy szerintem ez nem is fog változni, ha már az elején ezt érzed.
4/5 A kérdező kommentje:
de....nah ugy gondoltamh csókolózni nem jó vele...vagyis...nem tudom,hát nem valami jól csókolt tegnap..és kicsit elment a kedvem a csóktól...mer amugy például megölelni meg hozzábújni szeretek,csak a csókkal volna gond:/
2010. aug. 13. 15:10
5/5 anonim válasza:
Hasonló a szitu...összebújás igen, csók nem...De én már ott tartok, hogy szakítok, mert így nincs értelme!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!