Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történik akkor, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik akkor, ha egy friss párkapcsolatban kiderül, hogy a pasinak kicsi a pénisze, vagy a lány salátás ott lent? Jobb szakítani, vagy megoldják?

Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 00:15
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
88%

A kilógó kisajkakat kb fele-fele arányban kifejezetten szeretik a férfiak és van egy elég széles réteg, akinek nincs ebben preferencia... Nem értettem soha, hogy ezt miért kezelik egyesem negatív tulajdonságnak. Ez pontosan olyan testi adottság, mint a kis mell, annak is rengeteg rajongója van...

Igazán elbújhatna az, aki ezzel akarja lehúzni más emberek szexuális önbizalmát, mert ha valaminek, ennek aztán abszolút nincs jelentősége élvezet szempontjából és abszolút nincs is általános trend azzal kapcsolatban, hogy szeretik vagy sem.

2020. dec. 30. 00:43
 12/60 A kérdező kommentje:

Észrevettem viszont, hogy a salátás kap csak negatív kritikát. A sima (amit mások babának neveznek) soha nem...

Azért ne mondd, hogy ez nem gyanús.

2020. dec. 30. 00:45
 13/60 Noren1989 ***** válasza:
86%

#10-esedre: igen, létezik a dolog és alig 40%-nak kell 5éven belül amputálni a farkát.

Amúgy én csúnyán saláta párti vagyok, szóval...

2020. dec. 30. 00:59
 14/60 anonim ***** válasza:
21%

11.

Ez annyiban unfair, hogy a férfi viszont automatikusan gyárihibásnak van mondva, ha nem elég nagy a farka. Nőként beleférnek az ilyen kis eltérések, még rajongók is vannak, de férfiként csak szívni lehet, ha valami nem tökéletes vagy ideális.

2020. dec. 30. 01:03
 15/60 A kérdező kommentje:

Ok. Amúgy nem akarom mégsérteni sem a kis péniszű pasikat, sem a salátás nunival rendelkező lányokat. Dehát, ugye róluk sok szó esik.

"igen, létezik a dolog és alig 40%-nak kell 5éven belül amputálni a farkát"

Huhh... Ez durva! :-/

Amúgy ez pontosan mi, mit fecskendeznek magukba?

2020. dec. 30. 01:03
 16/60 anonim ***** válasza:
65%
Nekem speciel kis fаszom van és vékony is. Teljesen alkalmatlan bármire úgyhogy nem is erőltetem. Egyszer kerültem éles helyzetbe, vagyis kerülhettem volna, de rettenetesen kínos már az elején, láttam a lányon is úgyhogy gyorsan takarodót fújtam. Burkoltan elnézést kértem a kellemetlenségért, megértette, hazament. Soha többé nem keresett. Én azóta pedig inkább nem firtatom a kérdést. Kicsi és vékony gekkóval nincs értelme. Tudnak jobbat is választani. Btw 41 éves vagyok.
2020. dec. 30. 01:09
 17/60 Noren1989 ***** válasza:
95%

Nem akarom reklámozni, de egy szilikonolaj.

A helyzet az, hogy szövetelhalást okoz kb a fent említett arányban.

Más művi vastagítás létezik, elsősorban zsírral, ha jól tudom.

Hosszra toldásra mondogatták régebben az izomszalagos-átvágós műtétet,

de jobban utána olvasva maguk a dokik sem ajánlják.

Amúgy babapuncis kérdések is vannak szép számmal, ami alatt azért megfordulnak a magamfajták. A babapunci "népszerűségének" szerintem kb az lehet az oka, hogy valamivel gyakoribb, mint a saláta. Emellett az itteni válaszolók, már akik a hasonló kérdések alatt reagálnak, általában bármilyen puncinak örülnének, csak legyen valami végre.

2020. dec. 30. 01:12
 18/60 anonim ***** válasza:
87%
15-ös, a kicsi pénisz megfelelője a nagyon kitágult vagina. És gondolom az ugyanúgy kellemetlen egy férfinak.
2020. dec. 30. 01:22
 19/60 anonim ***** válasza:
97%

Addig senkinek nem volt gondja a salátás p...ival, amíg nem kezdett el pár incel ezen is rinyálni a neten, egymást generálják. Addig sztem a többségnek eszébe sem jutott a punit úgy nézegetni.

A kis pénisz miatt viszont tényleg megeshet az, hogy a szex effektíve nem élvezetes... nem esztétikai okokból szokott gondot okozni. Ha ez az eset áll fenn, kérdés, hogy a nőnek elég-e az, ha máshogy ki van elégítve, és ha igen, a férfi van annyira figyelmes-e, hogy a maszatolás után vagy előtt rendesen kielégíti a nőt szájjal vagy ujjal. Ha ezekre a kérdésekre "nem" a válasz, akkor a szakítás a megoldás.

2020. dec. 30. 01:25
 20/60 FoxtrotLidérc ***** válasza:
87%
Férfiként: Ki a "p*cst" érdekel ha valaki salátás? Mert engem sosem ez érdekelt. :)))
2020. dec. 30. 01:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!