Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
A pàrommal 8 éve vagyunk együtt, ebből 7 éve együtt élünk és 1,5 éve szültett is egy kisfiunk... A gondok kb. akkor kezdődtek mióta megvan a kicsi, azóta egyszerűen semmi sem jó a pàromnak..
Àlandóan úgy jàrkàlok itthon mintha tojàshéjon lépkednék,minden egyes alkalommal ha mi itthon vagyunk és tudom,hogy jön haza a pàrom màr előrre gyomoridegem van,hogy mibe fog megint belekötni,vagy ha ő van otthon és mi pedig megyünk haza ugyan ezen stresszelek...màr tisztàra be vagyok feszülve,nem èrzem jól magam...persze ha jó napjai vannak akkor így szeret meg úgy szeret...komolyan ha a kicsit nem szeretné ennyire és nem kötődne hozzà ennyire màr rég elköltöztünk volna...na de nekem meddig kéne még így élnem???
Bocs, hogy hosszúra sikerült, de ki kellett írnom magamból 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!