Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm mellettem tinderezik. Hogyan kellene erre reagálnom?
Sajnos a barátnőm tinderezik. Ez engem már önmagában zavar, de az, hogy amikor vele vagyok akkor is húzogatja jobbra, balra az végképp összetör. Főleg amikor filmnézéskor össze vagyunk bújva, én simogatom és egyszercsak nekikezd 1-2 percig tinderezni.
Nem tudom hogyan kellene kezelnem ezt. Engem nagyon bánt, amit már mondtam is neki, de nem nagyon érdekelte. Ennél többet sajnos nem tudok tenni. Én nagyon szeretem őt és azt mondja ő is engem.
baratnod??!! biztos vagy te ebben? szerintem o rad max dugopajtikent tekint vagy egy csicskakent, aki legyezgeti a hiusagat.
eleve mikor elso alkalommal ilyet tett, ki kellett volna ba szni, te meg ilyen papucs vagy, hogy szo nelkul turod es itt hisztizel, mint egy 10 eves? tudod mit, akkor meg is erdemled.
Telózásfüggő, semmi öniameret, tisztelet, és alig szeret. Inkább felszínes mint szeret, de szeret valamennyire, de az semmi.
Lépj tovább.
"Lépj tovább."
Nem tud. Végig kell szenvednie szerintem, hogy tudatosuljon benne hogy a kapcsolata nem valódi.
14-es:
Kicsit több mint 2 éve
Ha ez mind igaz amit írtál, a saját érdekedben lépj ez ronda lesz :(
ez egy kva és nyiltan palira vesz. ne hagyd magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!