Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám ezt megbocsátani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt megbocsátani?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban nagyon durván összevesztünk barátnőmmel és én elköltöztem haveromékhoz kB. 1 hétre, mindketten úgy éreztük hogy ennek a kapcsolatnak már vége. Viszont messengeren továbbra is tartottuk a kapcsolatot, sokat beszéltünk róla hogy mennyire hiányzik a másik, de hogy úgy sem menne tovább, ekkor azt mondta a barátnőm hogy neki nem kell más most egy jó ideig, szexre meg pláne nem. Mikor visszaköltöztem utólag derült csak ki hogy ő ahogy elköltöztem a 3. napon lefeküdt egy sráccal akit csak azért hívott fel magához hogy legyen kivel beszélgetni de végül szex lett. Nagyon sokáig tagadta hogy lett volna köztük bármi, végül a sráctól tudtam meg és így ő is bevallotta. Azt mondta hogy ő akkor úgy érezte hogy mi már úgysem leszünk együtt soha, és hogy nem is érti miért szexelt vele mikor nem is tetszett neki a srác, és hogy egész végig arra gondolt hogy miért nem velem csinálhatja ezt, és hogy egyáltalán nem olyan szex volt mint velem mert végig csak feküdt mint egy darab bot és az járt a fejében hogy ezt nem kéne. Mikor ez kiderült én épp dolgoztam, telefonon beszéltünk és elmondtam neki hogy már tudok róla. Ahogy hazáértem mérgemben elkezdtem összeszedni a cuccaimat, mondtam neki hogy ennyi volt. Ő zokogva könyörgött hogy ne hagyjam el, hogy nagyon megbánta és ha csak vissza gondol rá gusztustalannak találja, ha vissza csinálhatná megtenné. Ezt egy nap alatt vagy 1000x elmondta sírva, emiatt úgy döntöttem hogy maradok amíg megemésztem ezt az egészet, hátha sikerül megbocsátanom. Azóta is bármikor felhozom a témát megkér hogy ne emlékeztessem rá, mert nagyon megbánta és szeretné elfelejteni mert neki is fáj.

Ezek alapján, ti meg tudnátok bocsátani? Segítsetek megtalálnom a választ, mert egyszerűen nem tudom mit kéne tennem...

27/F

2020. dec. 29. 07:25
1 2
 1/20 Noren1989 ***** válasza:
22%
Apa, ha ezt elnézed, nagy balek vagy.
2020. dec. 29. 07:30
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Te költöztél el, ember!
2020. dec. 29. 07:42
 3/20 A kérdező kommentje:
Azért költöztem el mert ő ezt akarta.
2020. dec. 29. 07:46
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Ennek már vége. Amikor egy összeveszés után a másik 2 perc alatt előkap egy szexpartnert, akkor azt teljesen felesleges folytatni. Persze, technikailag nem volt megcsalás, hiszen éppen szakítottatok, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ahelyett, hogy a kapcsolaton pörgött volna, ő egy farkon tette (btw, az mindegy, ha a pasi csinálja ugyanezt, az ugyanúgy a kapcsolat vége)
2020. dec. 29. 08:05
 5/20 anonim ***** válasza:
20%

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy kibasz a lakásból és 2-3 nap múlva lefekszik egy "barátjával" akkor bármit is komolyan gondol? :D

Persze persze,nem is volt jó a szex, csak feküdt mint egy darab bot... perszeeeee......

Édes istenem mennyire mérhetetlenül ostoba vagy és semmi önbecsülésed...mint a legtöbb embernek...

2020. dec. 29. 08:08
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Néha csinál az ember hülyeséget. Én váláskor pont ugyanígy akartam levezetni a feszkót, de egyébként nem jelentett semmit.
2020. dec. 29. 08:39
 7/20 anonim ***** válasza:
78%

Mikor 20 éves voltam és vége lett a kapcsolatomnak azt hittem hogy tényleg vége és én is megtettem hogy felejteni tudjak. Az akkori barátom rá nem sokkal ki szeretett volna békülni és újra összejöttünk, de amikor szakítottunk tényleg azt hittem higy vége és még fiatal voltam azt hittem majd segít elfelejteni mert nagyon nagyon fájt hogy szétmentünk. Én nem mondtam el és azóta már nem vagyunk együtt de ha szereted és szerintem ő is téged akkor próbáldd túl tenni magad rajta ha nem sikerül érthető.. te ismered a legjobban magad hogy túl tudsz e egy ilyenen lépni és nem felhozni majd a későbbiekben egy egy vita alkalmával. Anno én is nagyon megbántam és nem élveztem. Szerintem ő is ebben a cipőben volt mint én anno. Hibáinkból tanulunk soha többé nem tenném meg. Magamban kell feldolgozni. Biztos ő is megtanulta egy életre.

27/N

2020. dec. 29. 08:40
 8/20 anonim ***** válasza:
30%
Nekem már a hazugság miatt elveszítené a bizalmam, ráadásul így hogy ilyen rövid időn belül lefeküdt mással, azaz már teljesen elengedte a kapcsolatunkat és máris volt valaki azt jelentené nincs jövőnk. Elgondolkodnék milyen nővel élek együtt aki fekszik mint egy darab bot, nem érzi helyesnek, mégis szexel valakivel. Vajon kapcsolatunk alatt is történt valami hasonló?
2020. dec. 29. 08:41
 9/20 anonim ***** válasza:
33%

8: az én exbarátnőm ugyanezt játszotta el, csak kiderült, utólag, hogy akkor már nagyon vonzódott a pasasoz, megcsalni nem akart, így jött a szakítás, a szex, majd a békülés...

Hidd el, gyakoribb eset, mint az, hogy valaki 2 perc alatt szexel, mert felejteni akar.

2020. dec. 29. 09:33
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Ezt senki se tudja,rajtad kívül megmondani.

Azt azért ugye tudod,hogy a tüske bent marad.Megbocsajthatsz,de az érzést elfelejteni nem fogod.

Neked kell tudnod,hogy ezzel tudod e felhőtlenűl,tovább folytatni,mintha semmi se érintett volna meg.

Mert ha nem,akkor nincs értelme.

Én például erre képtelen voltam évekkel ezelőtt.Szerintem ma sem menne.

F

2020. dec. 29. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!