Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ritka találkozásoktól tényleg ki lehet szeretni a másikból, vagy csak ürügy, hárítás?
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 14:54
1/11 anonim válasza:
Szerintem el lehet hidegülni, idegenedni a másiktól...ha sokáig nem találkozunk a barátommal, én is olyan furán érzem magam az elején, kell idő amig feloldódok
2/11 anonim válasza:
Én 9 hónapja nem találkoztam a barátommal a covid miatt, mégis napi szinten beszélünk és nem érzem, hogy elhidegülnénk, bár néha kicsit kevésbé ég a láng, de ez normális. Szóval ez nem lehet kifogás, viszont ha ti közel laktok egymáshoz és mégis ritkán találkoztok, akkor szerintem a párod nem szerelmes beléd.
3/11 anonim válasza:
Persze mindenki és minden változik, főleg ebben a felgyorsult világban.
4/11 anonim válasza:
Valóban el lehet hidegülni.
Ennek attól függ, hogy mi az oka.
5/11 anonim válasza:
Embertől is függ, én pl nem tudtam úgy két hónapig sem kapcsolatot fenntartani, amit a #2 mond, hogy nem találkoznak de folyton beszélgetnek. Az nem ugyanolyan. Nekem a távkapcsolat nem pálya (jelen esetben ez ugye ezt jelenti), én valóban elhidegülök és kiábrándulok a másikból, ha huzamosabb időn keresztül nem látom. A ritka találkozások (1-2 hetente egyszer mondjuk) pedig nálam nem is engedik, hogy eleve nagy legyen a láng, szóval nagyon könnyen ki is alszik. Sokáig azt hittem magamról, hogy én egy hisztis P. vagyok, akivel nagyon nehéz együtt lenni és vaskötél idegek kellenek hozzám, de aztán kiderült, hogy ha heti kétszer fél óránál gyarkabban és tartalmasabban találkozunk a párommal, akkor mágikus módon mégse leszek HP. Amióta meg együtt élek a férjemmel (röpke 7 éve), egy kezemen meg tudom számolni, hányszor vitatkoztunk vagy volt komolyabb nézeteltérésünk. Nyilván más jobban bírja a távollétet a másiktól, de ha a te párod hozzám hasonló, akkor ez nem csak hárítás, hanem tényleg komoly probléma.
6/11 anonim válasza:
Egy kapcsolatot ápolni kell, hogy működjön. Neten nem lehet.
7/11 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy ez a 9 hónap alatt nem bizonytalanodtunk el. Nekem is és neki is volt valaki 1-2 hónapig, mert úgy voltunk vele, hogy nem bírjuk ki, de rájöttünk, hogy más nem érdekel. Az a röpke “kapcsolat” alatt is inkább csak egymással beszéltünk. Szóval szerintem ez ritka eset, lehet mi a nagy ők vagyunk egymásnak és ezért vagyunk képesek ennyit várni, mással eddig nekem is max 2 hónapig működött a távkapcsolat.
8/11 anonim válasza:
A nagy ők nem kefélnek másokkal 1-2 hónapig.
9/11 anonim válasza:
Ezt mondd akkor, ha 9 hónapja nem találkoztál a pároddal és ha az is bizonytalan, hogy a következő 1 évben mikor fogsz. A legtöbb ember ki se tartana eddig, szóval ne oszd az észt.
10/11 A kérdező kommentje:
2: azért sz durva, de becslendo a kitartas! Az okat ki tudnad kicsit fejteni?
2020. dec. 28. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!