Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kutyakakit hogy mossatok le a cipőről? Férjem ezen veszett össze velem.
Kerdeztem lemosta e. Erre mondta, hol mosta volna le. Mondom a mosdóban. Szivaccsal. Erre felháborodva ő, hogy ne haragudjak, de ő nem fogja odamosni a kutyaszart...
Én mondtam, légyszíves ne beszéljen így velem.
Erre teljesen kikelt magából.
Hogy en mit hipererzekenykedek itt, lecseszett, hogy azt mondtam ne beszéljen így...
Tiszta idegbeteg...
Persze most ő van megsertodve.
De most ki az idióta? 😀 Én?
Mert tuti azt hozza ki.
"Ne haragudj, de ott nem mosome a kutyasz@rt"
"Legyszives ne beszelj velem igy"
Hat ezek alapjan tulreagalod.
Akik lakasban laknak, azoknak kicsit maceras, en mindig az udvaron pucoltam le.
Oké, de nem normális hangsúlyban mondta ezt.
Nem kedvesen. Ezért mondtam hogy ne így mondja
Azért csak ne a csapnál (bent) mossa már le.
Én kint szoktam az udvaron a kerti csapnál, de egy tömbházba ez ugye nem kivitelezhető.
Nedves törlőkendőt javaslom én is.
A túlreagáláshoz annyit, hogy szerintem semmi durva nem volt abban amit mondott, a kutyapiszkot más szóval fejezte ki, ennyi.
Azért én cifrábban szólok oda a férjemnek ha pont olyan passzban kap el. 🤣
Ez legyen a legnagyobb gondotok, soha több.
Előző vagyok. A kérdésre: valószínűleg nagyon frusztrálta és zavarba hozta, hogy szaros lett a cipője. Szívesen megmutatta volna anyunak pityeregve, kétségbeesett arccal, megmentésre várva, de mivel neki kellett volna a problémára megoldást találnia, ráadásul gyorsan, ez nem sikerült, belebukott. A szégyen még jobban felbőszítette, ahogy ott áll, mint egy rakás szerencsétlenség, szaros cipővel a kezében, és nem tudja, mit tegyen. A legkézenfekvőbb megoldást választotta hát: megsértődött és kihátrált. Nem irigyellek: van egy szaros cipőjű, durcás embered, akire elvileg tisztelettel kellene tekintened, mint magabiztos, életrevaló problémamegoldóra, aki a biztonságot jelenti az élet viharaiban.
Szaros még a cipő?
Én a kakis cipőt mindenképp odakint, az ajtó előtt, udvaron vagy ha az nincs, az utcán takarítanám le, semmiképp se vinném be a fürdőszobába.
Ugyanis sajnos a piszok, meg a bacik szanaszét fröcskölnek, még akkor is, ha nem látható, de rámegy mindenre a fürdőszobában (törölközőre, fogkefére, tükörre stb).
Az más kérdés, hogy emiatt nem kell hisztirohamot kapni.
Hogy a fenébe lép kutyaszarba bárki is, mikor a kutyatulajdonosok - saját vehemens állításuk szerint egy állatos fórumon - mindig felszedik a szart a kutya után (vagy talán mégseeeeem? *Ti ti tííííín*). Nagyobb városokban pedig a kóbor kutyákat általában befogják lakossági bejelentés nyomán.
Én utoljára talán 12 évesen léptem kutyaszarba amikor még "más idők voltak" és azóta "megváltozott a kutyatartó emberek viselkedése", mert manapság "mindig feltakarítanak"... (Na ja!)
Ezek alapján nagyon peches vagy, ha pont megtaláltad azt az egyet ami a hibahatáron volt. A férjed pedig psycho. Hol kellene lemosni? Jó, ha van kertetek slaggal akkor oké, de egy belvárosi lakásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!