Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom agresszív? Hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom agresszív? Hogy lehet védekezni?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, 30as korosztály, én vagyok a nő.

Sok hullamvolgy volt a kapcsolatunkban, de most mar sikerült havi 1 civakodásra csökkenteni, amire még azt is mondanám, hogy belefer a temperamentumosabb embereknel. Mem Mónika show, hanem nezetelteres. Viszont nalam ebbe nem fernek bele karomkodasok, es indulatossag fizikailag. Sokat dolgoztam magamon, tudom a hibaimat, amin tudok, azon igyekszem valtoztazni részemről, még külső segítseggel is. Vannak múltbeli seruleseim

Egy dolog az, amibol nem tudok leadni, az a feltekenyseg, de nem beteges szinten. Neha napjan jon elo, ha úgy fogalmaz a parom, es mar sikerul tullepnem rajta 1 óra alatt. Ezen kívül igyekszem a kedveben jarni, torodom vele, fozok, simogatom.

Magas pozícióban dolgozik, és elég lekezelo tud neha lenni, ha felidegesítik. Az utobbbi 4 hónapban elofordult parszor, hogy random indulatosan ert hozzám. Pl megmarkolta a hajam erosebben, es ugy tette arrebb a fejem, mert zavarta, hogy a szemebe megy, vagy enyhe szóváltásnal csúnyán beszel velem, hogy kussoljak. Szóltam szépen tobbszor, mindig elnézést kér, de most megint előfotdult, hogy kozonseges volt, elkezdtem emiatt csesztetni, hogy alljon mar le, es idegessegeben megszoritotta a hasamat kicsit a terdevel, mert alatta fekudtem. Raszoltam, eloszor tagadta, hogy nem úgy akarta, majd kozolte, hogy azt akarta, hogy álljak le.

Nem értem, ez micsoda? A legrosszabb, hogy amikor kiosztottam, elmondott mindennek, hogy idegbeteg allat vagyok es azóta hozzam se szól, neki all feljebb. Hogy lennek en idegbeteg, ha ő tette ezt? Nem ertem, hogy tud így ignoralni, es annyival elintezni, hogy velem van a baj, mert "csesztettem". Jogos dologert szóltam, amit mas az elsonel sem nézne el szerintem. Buntet a csenddel es terel, hozzam vag regi dolgokat.

Annyi munkám van ebben, és azt gondoltam, ha valtozom en is, szépen kerem dolgokra, akkor majd lesz hatása. Olyan, mintha nekem ezeket egyből el kene neznem annyival, hogy elnézést ker, ha pedig nem, akkor en vagyok a feszültsegkelto baratno.

Ugy erzem, minden felelősséget ram harit, es lelkiismeretfurdalast akar kelteni.

A szakításon kívül, van esely arra, hogy valtozzon, aki indulatos alapbol, es elo lehet belole hozni ezek szerint? Mondtam, hogy menjen ő is pszichológushoz, de szerinte velem van a baj, mert masnal ilyen nem történt nala. Pedig a szülei mondtak, hogy fiatalkent is indulatos volt..

Alapjáraton imad, es allandoan olelget, emiatt nem értem, hogy jöhet ki valakiből ilyen.

2020. dec. 26. 19:31
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi valaszokat.

Nem biztos, hogy narci, inkabb önző es türelmetlen, kommunikáció kerülő konfliktusban.

En ehhez kevés vagyok, ha meg van arról gyozodve, hogy miattam ilyen és rám hárítja a balhékat. Akarmit teszek, rajtam a belyeg, hogy feszültsegkelto vagyok, még ilyen esetnél is. Ez nem férhet bele egy kapcsolatba sem, főleg egy ferfi reszerol. Neki ez csak egy "nem akartam megnyomni a hasad" kategória. Azt nem hinnem, hogy megutne vagy pofan vagna, de azt siman kinezem belole, hogy tobb ilyen kis "apró" mozdulat lenne, ha ideges maskor is.

Azt gondoltam, hogy a szep kérés, segít, vagy ha erősen rászólok, hogy utolsó volt.

Azóta ő bűntet, mert nem fogadtam el ezúttal, hogy elnézést kér. Nem szól hozzam, atnez rajtam, és borzasztóan sajnalja magát, hogy megint veszekedés van, de a dolgok mögé, hogy mit tett, nem néz.

2020. dec. 26. 20:50
 12/29 anonim ***** válasza:
90%
Oké, nem nárci. Manapság ezt a szót nem szabad használni... Pedig de, muszáj. Felnőtt egy nemzedék az előzőből. Ha vki ismeri a történelmet, tudja mi ez. Ez generációkon ment át. Sajnos kinevelte ezt is. Narcisztikus, nincs mit ezen szépíteni. A csenddel verés tipikus eszköz, ill, a bűntudat keltés. Ébresztő! Ez van, ezt hozta a háború, ezt hozta a régi férfi uralom. Még generációkon át kell nekünk nőknek ezért szenvedni. Van fejlődés, de te pont kifogtal egy ilyen generációs sérültet. Sztem apuka sem lehet jobb. Amit edetleg most látsz apukán az az anyuka munkája /szenvedése, vagy esetleg anyuka sérült, mindegy is. Ez már beteges. Tipikus nárci jelek, amit a párod produkál. Nem a te posztod diagnosztizálni, de az igenis a te posztod, hogy ilyen megalázó szerepben nem szabad maradnod. Tartsd tiszteletben a másik jellemét (nem diagnosztizálsz, nem próbálod meg megvaltoztatni), de tartsd tiszteletben a magad jellemét!!! Ez utóbbi a legfontosabb. És tartasd tiszteletben. De ne erőszakkal, mint itt...
2020. dec. 26. 21:22
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Vegigolvastam az egesz kiirt kerdest. A komikat nem. Szerintem nem fog verni. Ha egyszer egyetlen egyszer megis ne adj isten megut szandekkal, akkor akarmit magyaraz bele hogy o nem ugy gondolta stb stb Tedd lapatra azonnal! De mondom szerintem nem fog megutni.

En tudnek meselni neked. Undoritoan mi is beszeltunk..szoritott mar falhoz a parom de soha se emelt ram kezet. Es sose szoritott ugy oda hogy barmim fajjon akar csak kicsit is. De ha bantana en lapatra tennem tudja. :D Feltekenyseg meg..en is egy idiota vagyok ebbol a szempontbol mert annyira feltekeny voltam meg a szomszed 65 eves Mari neni face jelolesere is hogy vegul inaktivaltuk a fiokjainkat a facen. XD szoval van hogy a no is hibas pl arra feltekeny akire baromira nem kene. En a noverere is siman feltekeny tudok lenni amikor evente 3-4x latjuk. :D

2020. dec. 26. 21:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
#4,8 és 12. hozzászóló vagyok. Köszönöm a megtisztelő privát üzenetet, de nem fogok rá privát válaszolni. Annyit mondanék, hogy nekem töb, mint 30 év tapasztalatom van egy nárci mellett.. Én gyerekvállalás után jöttem rá szép lassan kivel élek... A szép szavak, gesztusok, ölelések még mindig megvannak. Így éltem le több mint 30 évet, egyensúlyt keresve, állandó odafigyelessel. Nekem az a szerencsém, hogy szép nő vagyok, és nem buta. 😊 De ezt az utat senkinek nem ajánlom, se a huszas lányaimnak, se senkinek. Nekem a szép és okos gyermekeim, akik miatt érdemes volt ezt végigcsinalni, de neked mi okkd lenne? Végig jártam ezt poklot. Állandóan magamat hibaztattam. Én vagyok túl heves, én akarok túl sokat, nejem magasak az elvárásaim. Nos, nem. Ma már tudom, én vagyok normális, én éreztem jól, higy nem jól reagál. Ma már ő próbál megfelelni, sok jót tanult tőlem. Ma már tudja milyen sok jót hoztam/hozok az életébe. De nekem 30 év kellett.. Kell ez neked? De most őszintén? Ha a lányom lennél (nekem 3 van) azt mondanám, most azonnal szakíts!! Nem vagy az, mégis minden porcikámnal érzem a fájdalmad, az akarásod, a szerelmed. De ez kevés... Vagyis nem az, saját példám miatt sem az, de mégis minden nő tarsamnak azt mondanám, hogy MENEKÜLJ. Én is azt fogom tenni, bármily happy minden. Egy ilyen ember időzített bomba. Amíg van vmi hatalmad, addig vhogy raveszed a javulásra. De amúgy meg egy nulla. Nem szabad sokáig ezzel játszani. Inkább egyedül, de nem egy ilyen bombával együtt. 😊
2020. dec. 26. 21:55
 15/29 anonim ***** válasza:
A poén az egészben (ha lehet ennek nevezni...), hogy nekem édesapám nárci. Hát.. Ennyi elég. Az első szerelmed, az első férfi az életedben az, nos, sajnos ez determinal. Ennyi. Nézd magadat, honnan jössz, és nézd a társadat is. Ennyi. Lenne... De ez idő. Neked, most lehet megspóroltam ezt. Remélem. 😊
2020. dec. 26. 22:30
 16/29 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm, szomorúan hallom ezt a hosszú utat. Persze több sors van, ember, de nekem ennyi idő elteltevel nem lesz rahatasom, kezdem úgy latni. Reménykedtem, hatha, de siman szakítana velem még ő ezek utan is, mert annyira sajnalja magat, és szerinte mindent megtett, en vagyok ilyen-olyan..

13-as!

Nekem a falhoz szorítás azonnali szakítás lenne, már most is az utolsókat rúgtam, pefig

2020. dec. 26. 22:37
 17/29 A kérdező kommentje:
*pedig inkabb csúnya beszed volt, es a fent említettek. Ez fizikai abúzus, az agresszívitás egy formája, de nem megengedhető egy nővel szemben. Valakinek ez belefer, en nem ilyen csaladba akarok gyereket. Engem csak az bant, hogy igyekeztem, de nem vagyok fontosabb saját magánál
2020. dec. 26. 22:39
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Fontosabb sohasem leszel. Érdek, az ami hajtja. Mit kap tőled. Ha le tud húzni az (energia vámpír), ha pozitív az. A lénye, h ő kapjon. Ennyi. Megszerzi. Bármi áron.
2020. dec. 26. 22:51
 19/29 anonim ***** válasza:
65%
De, ez Mónika show szint.
2020. dec. 26. 23:44
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonlók miatt váltam el a feleségétől.

Ő azért nem vert, még bunkó se volt tulajdonképpen, csá a hirtelen jött magas állás folytonosan feszkóssá tette. Egy évig próbáltam beszélni, alkalmazkodni nem ment.

Csak a gyerekek miatt volt nehezebb dolgom, neked ilyen gondod nincs, kkükd el a francba.

2020. dec. 27. 02:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!