Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a "barátom" már 3 napja abszolút nem keresett, ez a vége, nem?
Figyelt kérdés
Szépen beszéltem már vele arról, hogy igényelném, hogy többször érdeklődjön irántam, de csak várja a szájába a sült galambot. Nem történt változás. Olyannyira hogy megfogadtam nem keresem, ő 3 napja így felém sem nézett. Jól gondolom hogy ez a végét jelenti, ugye?2020. dec. 26. 17:51
51/54 anonim válasza:
Mostmár csak arra figyelj, hogy amikor legközelebb rájön, hogy hiányzol neki (1-2 nap/hét/hónap) múlva, akkor ne vedd vissza, mert az másról sem fog szólni, mint arról, hogy unatkozik, és jó lenne egy kis intimitás (hogy finoman fogalmazzak)
53/54 A kérdező kommentje:
Szakítottam vele, ez így nem volt kapcsolat.
Nem igazán tetszett neki (mert hogy őt még sose dobták), de őt se nagyon érdekelte az én igényem/kérésem korábban, így egyáltalán nem érdekelt már amit mond.
Aztán jöttek a sértett kisfiú ócsárolásai, hogy én amúgy sem voltam neki elég jó és társai.
Na az ilyentől nem kár megszabadulni! Jól érzem magam azóta, nagyon is :)
2021. febr. 18. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!