Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a "barátom" már 3 napja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a "barátom" már 3 napja abszolút nem keresett, ez a vége, nem?

Figyelt kérdés
Szépen beszéltem már vele arról, hogy igényelném, hogy többször érdeklődjön irántam, de csak várja a szájába a sült galambot. Nem történt változás. Olyannyira hogy megfogadtam nem keresem, ő 3 napja így felém sem nézett. Jól gondolom hogy ez a végét jelenti, ugye?
2020. dec. 26. 17:51
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Majd következő pasival okosabb leszel.

Tényleg az van benne, hogy ez pasi annyira bejön neked?

2020. dec. 26. 18:17
 22/54 anonim ***** válasza:
74%
Mit írj neki? Szia, hogy vagy, mi újság? Aztán meglátod mit reagál.
2020. dec. 26. 18:18
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyra sem írt vagy adott neked semmit a pasi?
2020. dec. 26. 18:19
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Rákérdezhetsz, de az egyszer már ha jól olvasom mellé ment.

Vagy a pasas nagyon éretlen, vagy csak szexhaver vagy neki, de bármelyik is az oka, ha elsőre nem fogta fel, akkor másodikra sem fogja.

Bakker, ez egy pár hónapos kapcsolat, és már itt tartotok, hogy napokig nem beszéltek, mi lesz, ha vége az újdonság varázsának? Dugtok karácsony és húsvét másnapján?

Vagyis izé! Mondd, hogy személysen is ismeritek egymást, és legalább szexeltek, nem pedig valami netes "kapcsolatról" van szó, ahol a FB kommunikáció akadozik... Mert akkor inkább tini rovat.

2020. dec. 26. 18:19
 25/54 A kérdező kommentje:

Persze hogy találkozunk személyesen, bár azt is csak ritkán, kb heti egyszer, de miatta, mert nagyon elfoglalt, sokat tanul,egyéb iskolán kívüli elfoglaltságai vannak. De hogy állítólag ő velem akar lenni, én meg megeszem ezt a sok sületlenséget amit mond.

Ajándékot nem kaptam, mert hogy nem volt most rá ideje, nem volt ideje vásárolgatni igy vizsgaidőszakban.

2020. dec. 26. 18:25
 26/54 A kérdező kommentje:
Tényleg bejön, ezért néztem már el neki ezt a sok szarságot. De ebből elég volt, úgy gondolom
2020. dec. 26. 18:25
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

ehh... Kérdező!

Olvasd már el a saját szövegeid! Mármint, kb mindent tudsz, és mindent leírtál, nincs itt semmi rejtély, a pasas kvázi nyílt lapokkal játszik.

2020. dec. 26. 18:26
 28/54 anonim ***** válasza:
63%

"Persze hogy találkozunk személyesen, bár azt is csak ritkán, kb heti egyszer, de miatta, "

Ugyan már:)

Ha 23 évesen nem akar naponta megdugni, akkor ott valami komoly gond van. Pl vagy nem tetszel neki eléggé vagy másokat is dug.

2020. dec. 26. 18:30
 29/54 A kérdező kommentje:
Tudom hogy az én hibám hogy idáig engedtem hogy elfajuljon. De nem nagyon tudom ezt a témát kivel megbeszélni. A barátnőim nem értik, ők ilyen örök szinglik
2020. dec. 26. 18:31
 30/54 anonim ***** válasza:
39%
Akkor a barátnőid is nagyon jó pasikra ácsingóznak, de őket azok még csak meg sem dugják. Örök szinglitől tényleg ne fogadj el tanácsot.
2020. dec. 26. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!