Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a "barátom" már 3 napja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a "barátom" már 3 napja abszolút nem keresett, ez a vége, nem?

Figyelt kérdés
Szépen beszéltem már vele arról, hogy igényelném, hogy többször érdeklődjön irántam, de csak várja a szájába a sült galambot. Nem történt változás. Olyannyira hogy megfogadtam nem keresem, ő 3 napja így felém sem nézett. Jól gondolom hogy ez a végét jelenti, ugye?
2020. dec. 26. 17:51
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
93%
Miért nem keresed te, és tisztázod vele, hogy hányadán is álltok?
2020. dec. 26. 18:06
 12/54 A kérdező kommentje:

2 hónapja elvileg együtt vagyunk.

Nagyon sokat beletettem már szerintem ebbe a kapcsolatba, belefáradtam hogy folyton csak én erőlködök

2020. dec. 26. 18:08
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most esett le, hogy ha 3 nap, akkor a pasi Karácsonykor sem kereste a csajt, az meg azon pörög, hogy lehetne megmenteni ezt a kapcsolatot:)
2020. dec. 26. 18:09
 14/54 anonim ***** válasza:
92%
Pörgés helyett hívja fel inkább, aztán nem lesz bizonytalanságban.
2020. dec. 26. 18:10
 15/54 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező:

Szóval? Miért erőlködsz ennyire egy nyilvánvaló helyzetben?

- a pasas annyira jó

- te vagy olyan csaj, aki örül, hogy végre talált valakit?

Egy férfi kb akkor viselkedik így egy nővel, ha jelezni akarja neki, hogy hol a helye, és ne gondoljon túl sokat a "kapcsolatba".

A jelek szerint pedig nem is téved ezen a téren, mert ahelyett, hogy régen levontad volna a következtetést, hogy ez kapcsolat e vagy sem, még mindig itt teszed fel a kérdést, hogy "ezakkormostténylegistenbizitutiszázszázalékvége?"

2020. dec. 26. 18:11
 16/54 anonim ***** válasza:
89%
Mivel nagy rá az esély, hogy a párja a kérdezőt átjáróháznak nézi, hogy kedve szerint hanyagolhatja, majd visszamehet mintha semmi sem történt volna, ezért kéne a kérdezőnek letisztáznia ezt, mert így a bizonytalanságban meg csak örlődik.
2020. dec. 26. 18:14
 17/54 A kérdező kommentje:
Kicsit naív vagyok, ezt sajnos tudom magamról. De igyekszem ezen változtatni, hogy ép ésszel gondolkozzak.
2020. dec. 26. 18:14
 18/54 anonim ***** válasza:
100%
Elárulod hány évesvagy?
2020. dec. 26. 18:16
 19/54 A kérdező kommentje:

Akkor mégis mit írjak neki?

Kérdezzek még rá a dolgokra, vagy az lenne a legegyszerűbb ha egy szakító üzenetet írnék.

20/54 A kérdező kommentje:
22N, ő 23F
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!