Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy lehet depressziós vagyok és segítség kellene?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem észre magamon, mintha kezdenék depressziós lenni. 4 hónapja nem találkoztunk egymással, telefonon tartjuk a kapcsolatot. 1 hónapja találkoztunk volna, de nem tudtunk mivel koronavírusos lettem, ő meg haza ment. Egyszer felvetettem, hogy elkéne mennem pszichiátriára, de szinte "hülyének" nézett. Ki is töltöttem jó pár depressziós tesztet és hát nem jó eredmények jöttek ki, ezen is beszólt nekem. Nincs olyan nap, hogy ne veszekednénk, mivel mindenen felhúzom magam. Az érdeklődési köröm/nézetem kezd lecsökkenni, szinte alig akarok csinálni bármit. Van olyan nap amikor nem akarok senkivel se beszélni, de ezt nem érti meg. Hogy mondjam el neki, hogy itt valami baj van, hogy megértse?
2020. dec. 26. 17:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#9 ahogy a #10-es írta, támogatásra várok tőle, hogy támogasson.
2020. dec. 26. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Ne haragudj meg, de nem lehet hogy csak unatkozol?
2020. dec. 26. 19:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Persze, biztos unatkozok. Azért sírok folyamatosan, meg azért vagyok ideges, feszült, mert unatkozok
2020. dec. 26. 20:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért sírsz?
2020. dec. 26. 20:25
 15/19 A kérdező kommentje:
Több hónapja bármin eltudnám sírni magam. Ha megy a tv-be, hogy egy ember kirabolt egy trafikot, de látszódott az arca azon is tudnék sírni. Nem tudom. Egyszerűen minden érdeklődés elmúlt nálam, szerencsétlennek érzem magam. És nem azért, mert sajnáltatom magam vagy mert unatkozok. Szeretek olvasni meg játszani, de már több hónapja nem tud lekötni, nem csinálnék semmit
2020. dec. 26. 20:33
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Első lépésnek szerintem dobd ki a párodat, ha ennyire mindenen veszekedtek és nem is támogat ilyen dolgokban sem.
2020. dec. 26. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször hormonális oka lehet ám a különösebb indok nélküli sírósságnak és kedvetlenségnek (tehát ha nem ért gyász, betegség, munkahelyi problémák, anyagi gondok, viszonzatlan szerelem, bántalmazás... stb.... vagy lettél netán terhes, váltottál fogamzásgátlót). Különösen gyanús, ha változott az étvágyad, testsúlyod bármilyen irányban vagy a hajad, bőröd, menzeszed lett más. Háziorvos / vérvétel / pajzsmirigy.
2020. dec. 27. 06:07
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Én támogattam a volt páromat, hogy orvoshoz forduljon. Az lett az eredménye hogy rászokott a kedélyjavítóra, a nyugtatóra, csak akkor boldog ha ezek hatása alatt van. Tönkretette a kapcsolatunk. Ha visszamehettem volna az időben adtam volna neki 2 pofont hogy ne hisztizzen, többre ment volna vele.
2020. dec. 27. 08:22
 19/19 A kérdező kommentje:
#17 nem ért semmi. Fogamzásgátlót szedek 2 éve. Viszont pár alkalomkor a megszokottnál hamarabb jött meg és 2 hétig tartott. A pajzsmirigyem meg jó, mivel pár hete voltam vérvételen
2020. dec. 27. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!