Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy lehet depressziós vagyok és segítség kellene?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem észre magamon, mintha kezdenék depressziós lenni. 4 hónapja nem találkoztunk egymással, telefonon tartjuk a kapcsolatot. 1 hónapja találkoztunk volna, de nem tudtunk mivel koronavírusos lettem, ő meg haza ment. Egyszer felvetettem, hogy elkéne mennem pszichiátriára, de szinte "hülyének" nézett. Ki is töltöttem jó pár depressziós tesztet és hát nem jó eredmények jöttek ki, ezen is beszólt nekem. Nincs olyan nap, hogy ne veszekednénk, mivel mindenen felhúzom magam. Az érdeklődési köröm/nézetem kezd lecsökkenni, szinte alig akarok csinálni bármit. Van olyan nap amikor nem akarok senkivel se beszélni, de ezt nem érti meg. Hogy mondjam el neki, hogy itt valami baj van, hogy megértse?
2020. dec. 26. 17:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Nem muszáj elmondanod neki, úgysem találkoztatok hónapok óta, max majd észreveszi a pozitív változást;)
2020. dec. 26. 17:44
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Pszichiáter tényleg nem jó ötlet. Pszichológushoz menj.
2020. dec. 26. 17:47
 3/19 A kérdező kommentje:
Ha ezt is mondanám, hogy pszichológushoz mennék akkor is az lenne, hogy hülyeség
2020. dec. 26. 17:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Nem is azért mondom, mert esetleg fenyegetni szeretném vagy bármi, de azt érzem, hogy nem szeret, mivel sokat veszekszünk, írogatni írogatunk de azt is szinte ritkán a veszekedés miatt
2020. dec. 26. 17:58
 5/19 anonim ***** válasza:
52%

JÓ REGGELT!

Az a kani, már nem a barátod. Nem veszed észre?

2020. dec. 26. 18:01
 6/19 A kérdező kommentje:
Milyen kani? 🤦🏻‍♀️
2020. dec. 26. 18:02
 7/19 anonim ***** válasza:
70%
Már elmondtad neki, ennyi. Innentől kezdve a te dolgod. Egyeztettél már időpontot egyáltalán, vagy csak sajnáltatod magad a pasid előtt?
2020. dec. 26. 18:44
 8/19 A kérdező kommentje:
Na jól van... Nem, nem egyeztettem időpontot, majd újév után szeretnék. És nem, nem sajnáltatom magam a "pasim" előtt
2020. dec. 26. 18:53
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
De miért kellene ehhez az ő engedélye? Ha nőgyógyászhoz kellene menned vagy a fülészetre, akkor is előbb megkérdeznéd a barátodat, hogy szerinte tényleg szükséged van-e rá? Ha úgy érzed, pszichológusra kell, akkor nézz ki egyet neten és kérj egy időpontot és menj el rá. Ha nincs rá pénzed, akkor a háziorvoson keresztül tudod intézni, van sztk is. (A "mintha kezdenék depressziós lenni" az még viszont nem pszichiátriai eset, szóval elég lesz neked a pszichológus.)
2020. dec. 26. 18:58
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Támogatást várt nyilván egy olyan embertől aki elvileg a társa 😑😑😑😑

Menj csak el aztán keress egy igazi TÁRSAT

2020. dec. 26. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!