Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének a lenti esetben?
30 éves férfi vagyok, 7 éve élek kapcsolatban, több, mint 6 éve együtt élünk.
Emberileg szeretem a barátnőmet, mégis azt érzem, hogy megrekedtünk egy szinten, és mostanában egyre kevésbé tudok rá nőként nézni.
A probléma forrása az lehet, hogy hosszú ideje nincs munkája, és úgy érzem, mintha a lányom lenne, nem pedig úgy, mintha a párom lenne. A szexet sem kívánom vele.
Alapvetően nem lennénk rászorulva arra, hogy dolgozzon, mert szerencsére nagyon jól keresek, de mégis azt érzem, hogy egy oldalú a kapcsolat, és ő képtelen fejlődni mellettem. Próbál állást keresni, de nem igazán talál.
Ti mit tennétek a helyemben? Lassan illene megkérnem a kezét, de abszolút nem érzek rá késztetést, pedig emberileg szeretem őt.
Szerintem az eset orvosolható, ha szépen, nyugodtan (nem kérdőre vonóan) megbeszélitek a helyzetet.
Ffi.
Idáig mért nem kérted meg a kezét?
28 évesen én azt látom ismerőseim 2-3 éves kapcsolatuk után házasodnak meg jön a gyerek utána... nekem 5 éves kapcsolatom van kb 1,5 éve költöztünk össze és fél év után tudtam nem ő lesz az igazi. Nekem is volt és van ilyen érzésem mintha gyerekem lenne több dologban kiszolgálom a házimunkát nem végzi én főzök és mosogatok mikor otthon dolgozik az ebédet én rakom össze meg többször a vacsorát is...
Volt amikor szexet se kívántam ismerkedtem mellette amiből semmi nem lett. Majd változott a dolog csökkent az előjáték ő kényeztet kicsit aztán jön a többi nekem is jó neki is jó így lett átlagos szex.
Ha csak a munka a gond a kapcsolatodba előtte nem volt semmi probléma akkor várnék vele míg talál munkát. Ha voltak gondok akkor szakítás, mert jobb nem lesz és minél több év annál nehezebb otthagyni. Közbe meg mással normális kapcsolatod lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!