Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom meddig marad anyuci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom meddig marad anyuci pici fia?

Figyelt kérdés

A párom lassan 30, jelenleg külön lakásban él a szülei támogatása által.

Cserébe lesni és teljesíteni kell a szülei kívánságát.

Tehát mivel "kapott" egy lakás, így elvárják, hogy amint fütyülnek egyből ugorjon, ezt intézze, azt intézze. Ez által nekünk sem lehet magánéletünk, nem tudjuk kialakítani a saját kis életünket, mert egyszerűen mindenbe van beleszólás.

Páromnak ez így jó, inkább tűri, mert kényelmes, hogy úgymond ingyen lehet egy lakásban.

Én inkább támogatnám azt, hogy saját magunk útnak indulunk, ha nehezen és kínlódva is, de együtt szépen, NYUGODTAN döntünk mindenben.

Ez egy elég hosszadalmas küzdelem köztünk nap mint nap, hiszen én nem szeretem, ha megmondják mit hova tehetek, mit csináljak, mit ne csináljak, ilyen áron nem kérek lakást, köszönöm. Mint említettem, páromnak ez így jó, nem szól semmit, csinálja, csak hogy kényelmes legyen. Ezek miatt nem lehet egy önálló, közös döntésünk semmiben, mindenhez kapjuk az utasítást, mit-hogy kell.Úgy érzem, hogy a szüleinek kell megfelelnünk és már kezd elegem lenni ebből.

Megbeszélni sajnos nem sikerült eddig, mindig veszekedés lett, hogy én miért nem értékelem a lakást, inkább kínlódjunk?

2020. dec. 26. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%

Akkor meg el kell nekik mondani,hogy van egy bizonyos határ.Ezt a viszonyt nem fejtetted ki,én arra tudok alapozni nagyjábol amit irtatok.

Nyilván nem szolgaságra gondoltam helyeselve.

Nem kiszolgálni kell őket,hanem ott lenni,amikor kell.

Az életetekbe nem szolhatnak bele,akkor sem kaptok bármit.

Nyilván az ember erzi,mi a elfogadható kerés és az utasítás között a különbség.

Ezt csakis úgy tudjátok tisztázni,ha mindannyian leültök és mindenki elmondja a nezeteit.Ez azért is jó,mert félregondolt dolgok is megérthetőek lesznek,és mert mindenki tudja,hányadan áll a másikkal.

Mert igy csak fortyog a kazan és felrobban egyszer.

A kapcsolatotokat meg kell védeni,ne ezen bukjon el az egész.

2020. dec. 27. 09:57
 12/13 anonim ***** válasza:
47%

Miért vagy a pároddal? Amint teheted, hagyd el, mert ez nem fog változni.

Nekem is volt anyuci fia barátom, hát úgy 2,5 év után inkább menekültem. Eltelt azóta több, mint öt év, mi már az esküvőn gondolkodunk a kedvessel, neki továbbra is anyuka az egyetlen nő az életében. Beteges, de ezt az ilyen nagy gyerekeknek nem magyarázod el. Nekik mindig és örökké anyuka lesz a fő-fő, akihez még 45 évesen is mehet panaszkodni.

2020. dec. 27. 10:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. dec. 28. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!