Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul vagy hisztis vagyok? Szilveszteri buli kérdése.

Figyelt kérdés
Van egy friss pár hónapos kapcsolatom, és már szóba jött hogy mit csinálunk szilveszterkor. Nekem nincs senkim, barátnőim nem igazán vannak akikkel lehetne programozni, mind kisgyerekes anyuka aki ki se mozdul. Neki nagy baráti köre van, viszont ez a 8 órás hülye törvény eléggé megnehezit mindent. Mondta hogy még pontosan ő sem tudja mi lesz, és kinél, de biztos szerveznek valamit, és szeretné ha vele mennék, és majd ott kell aludnunk. Ez nekem alapból kicsit fura, mert nem is ismerem még a barátait, csak kettővel találkoztam, de itt egy nagyobb társaságról van szó ugye, ráadásul ott kell aludnom idegenek közt, idegen helyen. Idáig még benne is lettem volna, de beszélgetés közben beugrott hogy pont akkor fog megjönni, és én olyankor elég rosszul vagyok, meg gyakran kell járnom wcre stb, és mondtam hogy ilyen állapotban nem biztos hogy idegenek között szeretnék aludni. Erre kiakadt, hogy oké, de azt ne gondoljam hogy ő majd tv-t fog nézni szilveszter éjjel, és hogy miattam ő nem hanyagolhatja el a barátait, ezt értsem meg, szóval ha én nem megyek vele, ő akkor is megy valahova....
2020. dec. 25. 21:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
26%
Hány éves, 15? Nem kibírja egyszer, hogy tévét néz?
2020. dec. 28. 13:35
 22/27 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem itt kompromisszumra kellene jutni. Megértelek kérdező, én is nő vagyok és borzasztó létezni is azokon a napokon. De a párodnak is igaza van, hisz szeretne a barátaival IS lenni. Nem tudom mit értesz pár hónapos kapcsolat alatt.

Valahogy besztéljétek meg és engedjetek mindketten.

Pl: Miért nem lesz a párodnál a buli? Ott gondolom szabadabb lennél mint egy ideen helyen nem?

Én és a párom is megoldjuk ezeket, párom hétvégén szeret kimozdulni, sokszor a haverjaival töltjük az egyik délutánt, nálunk az a kompromisszum, hogy a nehezebb napokon hazaugrom wc-zni, őt addig a haverokkal hagyom, majd visszamegyek.

2020. dec. 28. 16:18
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

"erre kiakadt" - Ha ez igaz, akkor vele is van baj.

Ezt leszámítva viszont igen, hisztis vagy. Engem is zavarna, hogy pont akkor fog megjönni, de semmi jogom emiatt követelni, hogy ő is szívjon velem otthon.

2020. dec. 28. 21:36
 24/27 anonim ***** válasza:
82%

Én férfiként nyilván nem tudom átélni, hogyan érzi magát egy nő, ha menstruál. De azt a helyzetet el tudom képzelni, hogy belázasodom (ráadásul ez nem is látható napokkal előre), és tényleg testem-lelkem nem kívánja a kimozdulást, bulizást.

Nos, ha nem vagyok jól, akkor otthon maradnék, viszont eszembe sem jutna a páromtól elvárni, hogy velem dekkoljon otthon. Csak akkor, ha annyira rosszul lennék, hogy kifejezetten ápolásra szorulnék (mondjuk sugárban hánynék, eszméletemet veszteném stb.).

Ha te nem szorulsz ápolásra (és azért remélem emiatt nem szorulsz), akkor miért fáj neked, ha ő nem marad le a buliról?

Én ezt szimpla irigységnek tartom: neked rossz, hát legyen rossz a másiknak is.

Ezt rendkívül ellenszenves viselkedésnek tartom.

2020. dec. 29. 12:25
 25/27 anonim ***** válasza:
81%
Üzenem a palidnak, hogy ha te otthon szottyadsz és van hely még a buliban két embernek, mi mennénk.
2020. dec. 29. 12:28
 26/27 anonim ***** válasza:
11%
Hát tudjátok az én párom tuti nem tudna úgy önfeledten bulizni hogy ha tudja hogy én rosszul vagyok és otthon fekszek egyedül
2020. dec. 29. 12:31
 27/27 anonim ***** válasza:
51%
Én meg mindig jobban szerettem egyedül lenni, ha ettől voltam rosszul, úgyhogy küldeném, érezze csak jól magát. De szerintem világjárványkor gáz dolog bulizni.
2020. dec. 29. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!