Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul vagy hisztis vagyok? Szilveszteri buli kérdése.
Szerintem itt kompromisszumra kellene jutni. Megértelek kérdező, én is nő vagyok és borzasztó létezni is azokon a napokon. De a párodnak is igaza van, hisz szeretne a barátaival IS lenni. Nem tudom mit értesz pár hónapos kapcsolat alatt.
Valahogy besztéljétek meg és engedjetek mindketten.
Pl: Miért nem lesz a párodnál a buli? Ott gondolom szabadabb lennél mint egy ideen helyen nem?
Én és a párom is megoldjuk ezeket, párom hétvégén szeret kimozdulni, sokszor a haverjaival töltjük az egyik délutánt, nálunk az a kompromisszum, hogy a nehezebb napokon hazaugrom wc-zni, őt addig a haverokkal hagyom, majd visszamegyek.
"erre kiakadt" - Ha ez igaz, akkor vele is van baj.
Ezt leszámítva viszont igen, hisztis vagy. Engem is zavarna, hogy pont akkor fog megjönni, de semmi jogom emiatt követelni, hogy ő is szívjon velem otthon.
Én férfiként nyilván nem tudom átélni, hogyan érzi magát egy nő, ha menstruál. De azt a helyzetet el tudom képzelni, hogy belázasodom (ráadásul ez nem is látható napokkal előre), és tényleg testem-lelkem nem kívánja a kimozdulást, bulizást.
Nos, ha nem vagyok jól, akkor otthon maradnék, viszont eszembe sem jutna a páromtól elvárni, hogy velem dekkoljon otthon. Csak akkor, ha annyira rosszul lennék, hogy kifejezetten ápolásra szorulnék (mondjuk sugárban hánynék, eszméletemet veszteném stb.).
Ha te nem szorulsz ápolásra (és azért remélem emiatt nem szorulsz), akkor miért fáj neked, ha ő nem marad le a buliról?
Én ezt szimpla irigységnek tartom: neked rossz, hát legyen rossz a másiknak is.
Ezt rendkívül ellenszenves viselkedésnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!