Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul vagy hisztis vagyok? Szilveszteri buli kérdése.
Figyelt kérdés
Van egy friss pár hónapos kapcsolatom, és már szóba jött hogy mit csinálunk szilveszterkor. Nekem nincs senkim, barátnőim nem igazán vannak akikkel lehetne programozni, mind kisgyerekes anyuka aki ki se mozdul. Neki nagy baráti köre van, viszont ez a 8 órás hülye törvény eléggé megnehezit mindent. Mondta hogy még pontosan ő sem tudja mi lesz, és kinél, de biztos szerveznek valamit, és szeretné ha vele mennék, és majd ott kell aludnunk. Ez nekem alapból kicsit fura, mert nem is ismerem még a barátait, csak kettővel találkoztam, de itt egy nagyobb társaságról van szó ugye, ráadásul ott kell aludnom idegenek közt, idegen helyen. Idáig még benne is lettem volna, de beszélgetés közben beugrott hogy pont akkor fog megjönni, és én olyankor elég rosszul vagyok, meg gyakran kell járnom wcre stb, és mondtam hogy ilyen állapotban nem biztos hogy idegenek között szeretnék aludni. Erre kiakadt, hogy oké, de azt ne gondoljam hogy ő majd tv-t fog nézni szilveszter éjjel, és hogy miattam ő nem hanyagolhatja el a barátait, ezt értsem meg, szóval ha én nem megyek vele, ő akkor is megy valahova....2020. dec. 25. 21:01
2/27 anonim válasza:
Dehogy keressen mást! Két hülye egy pár, tökéletesen ellesznek a pasival, és ellátnak minket hasonló prolémás kérdésekkel a következő 5-10 évben
3/27 anonim válasza:
Igazad van. Inkább maradjanak együtt. 😂
4/27 anonim válasza:
jézusom... 😂 majd biztos a menszid fogja eldönteni ki hova mehet, nem?
5/27 anonim válasza:
A szilveszter egy nap, a párod meg a párod. Nekem ez nem hiszti, jogos.
6/27 anonim válasza:
Nem jogos.
Én annyit mondanék neki, hogy jó szórakozást.
Ne az rontsa el az ő szilveszterét is, hogy én rosszul vagyok, menjen csak haverozni.
Ő szebben is előadhatta volna ezt a dolgot, de ettől függetlenül igaza van, nehogymár otthon üljön miattad...
7/27 anonim válasza:
Persze, menjen csak mindenki nyugodtan hatalmasat szilveszterezni, mert azt ki nem lehet hagyni... Szerintetek amúgy mért van a kijárási tilalom? Hát elárulom nem azért hogy mindenki ott aludjon valahol egy rakáson reggelig
8/27 anonim válasza:
Te hány éves vagy kérdező? Max 12-nek tippellek a problémáid alapján.
9/27 anonim válasza:
Igazi barom a kanid, maradj vele!
10/27 anonim válasza:
Szerintem elég felelőtlenség bulizni, tiszta "hawaii" lesz az ilyenek miatt a januárunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!