Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a párod épp a családjával van vagy bármi, onnanstol ugy kell vennem mintha meghalt volna, annyira ejt?
Figyelt kérdés
Nekem ez olyan fura hogy teljesen megszünik vele a kapcsolat ilyenek miatt iolyankor ha ö csalàdjànàl van. Anya apa tesok stb.
Természetesen megértem annyiban hogy johogy nem a neten fog logni.
Csak épp olyan ezt olyan szinten müveli hogy abszolut semmi. Azaz teljesen olyan ha pl 2 napig vagy 1 hétig ha épp csalàd meg stb van, teljes egészében olyan mintha nem is létezne. Ill nekem olyan mintha addig nem is lenne baràtom abszolut szinte.
Koràbbi kapcsolataimban ilyen még nem volt hogy ilyen szinten legyek ignoràlva.
Jelenthet valamit?
#ignoràl
2020. dec. 25. 16:47
11/11 anonim válasza:
Nem normális szerintem. Az okés, hogy család esetén, ha ott vagy ők az elsők én is ilyen vagyok nincs nálam a telefon egész nap. Ha írok akkor is keveset, de este mindenképp jelentkeznék vagy üzenet vagy telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!