Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Külön akarja tölteni a szilves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön akarja tölteni a szilvesztert?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a párom nem szeret nálunk lenni, merthogy az ő lakásuk nagyobb mind a mienké, én ezt el is fogadtam, ennek tudatában már január óta folyamatosan én utazom hozzájuk. Viszont január 4.-én államvizsgázok, és szerettem volna megkérni a páromat, hogy töltsük nálunk a szilvesztert, mert amúgy senki nem lesz itthon, illetve így az államvizsga előtt pár nappal nekem komfortosabb lenne "hazai pályán".

Erre teljesen kikelt magából, hogy akkor jó akkor majd töltsük külön a szilvesztert, meg hogy nem igaz, hogy nem tudom felfogni, hogy nem szeret nálunk lenni, meghogy 1 napra nem fog lejönni, többet meg nem akar itt lenni... Az a helyzet, hogy részemről már alapból is kérdéses volt ennek a kapcsolatnak a jövője, így meg már pláne :D

Vagy tényleg ebben a szituációban is én voltam a hibás?

2020. dec. 25. 08:59
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%
Nem làtom az okot, amiért te lennél a hibàs. Nem irànyítàsmàniàs a pàrod kissé?
2020. dec. 25. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak ilyen fura emberek, engedd el. Akkor amikor a legkomfortosabb neked az államvizsgád szempontjából is.
2020. dec. 25. 09:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Már megvan az utódod.
2020. dec. 25. 11:51
 4/5 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Nem Te vagy a hibás, a barátod nem egy megèrtô ember. Ez nincs sehogy se jól! Jobb lenne pontot tenni erre a kapcsolatra. Nem kell tovább erôltettni a dolgokat. Minden jót!
2020. dec. 26. 02:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Számomra ez fura, hogy valaki azért nem szeret valahol lenni, mert kicsi, én inkább ahhoz kötném, hogy ott van akit nem szeret vagy nincs ott akivel akar lenni. Szerintem koncentrálj az államvizsgára az úgyis fontosabb mint a kapcsolatok aztán 4.-én ünnepelve ráérsz eldönteni, hogy vele vagy mással folytatnád a jövőt.
2020. dec. 27. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!