Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlgondolom vagy van okom aggódni?
Figyelt kérdés
Hónapok óta nem tudunk lefeküdni a férjemmel egy kisebb probléma miatt. Másképp oldottuk meg. Viszont kB másfél hónapja állandóan fogdosott, meg állandóan mondogatta, hogy kapjam be, hogy ez így nem jó. KB 2 hete kicsúszott a számon, hogy ez így nem esik nekem jól, hogy neki minden, nekem semmi. Tegnap mondtam neki, hogy csináljunk valamit. Hát mintha kB azt mondtam volna, hogy egyen spenótot. Semmi. Hiába kezdeményeztem, eltolt magától. Eddig kapva kapott az alkalmon.2020. dec. 24. 06:34
11/11 anonim válasza:
Másfél hónapja vérzel és az a legnagyobb gondod hogy a párod nem akar kielégíteni? Hát te nem vagy normális! Elvérzel akkor majd végleg kielégülsz. Te NŐNEK nevezed magad? Vérzel masfél hónapja! Azt már rég el lehetett volna állítani másnem vérzéscsillapítóval, amitöl eláll a vérzés. Ennyi eszed hogy lehet! A párod lehet pont az igénytelenséged miatt nem tesz veled semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!