Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl, vagy jogosan esik rosszul, hogy nem akar karácsonyozni?
Az a helyzet, hogy ez lesz az első közös karácsonyunk, amit a családtól távol töltünk egy másik országban (mindketten itt élünk és a vírus miatt nem tudunk hazamenni). Az a bajom, hogy a barátom nem akar karácsonyozni, pl se ajándék, se karácsonyfa, se karácsonyi díszek, se semmi. Azt mondja, hogy ő ezeket fölöslegesnek tartja és semmi értelme nincs ajándékokat vásárolgatni, amikor mindketten simán meg tudunk venni magunknak bármit, nem kell hozzá Karácsony. Na igen, csakhogy nekem a Karácsony a kedvenc ünnepem, szeretem nagyon a feelingjét, de most teljesen úgy fog eltelni mint egy átlagos hétköznap. Vettem pár díszt, hogy azért legyen valami, de mégse ugyanaz, pl fa nem lesz. Kicsit rosszul esik, hogy ennyire nem érdekli, hogy mit szeretnék.
Neked ez hogy esne?
9essel egyetértek teljesen.
Én szeretem a karácsonyi díszítést, sütögetést, de nem ragaszkodom hozzá és az ajándékozást mindig is felesleges nyűgnek tartottam.
A karácsony a szeretet ünnepe, nem? Töltsétek együtt az egész napot olyan dolgokkal amiket együtt szerettek csinálni, mutassátok ki egymásnak a szereteteteket. Nem a külsőségektől karácsony a karácsony.
Hamarosan vége ennek a szörnyű 2020nak és jön a 2021.új év új élet...és ideje lesz átbeszélni a dolgokat mert a kérdésedből is látszik ,hogy elég sok fontos dologban teljesen eltérő állásponton van.
Férfi létemre mondom ,hogy nem jönnék össze olyan nővel aki fittyet hány a karácsonyra.Teljessen mind1 milyen vallású az illető.
És aki baromságnak tartja a karácsonyt ,és a palinak add igazat azoktól kérdezném...,hogy ha szereted a párod és neki ez a kedvenc ünnepe akkor MIÉRT KELL TÖNKRE TENNI???
Komolyan mi abban a nagy nnyűűűűűg ,hogy egy napig az évben megpróbálsz MÁSNAK A KEDVÉBEN JÁRNI???
Am szerintem a kedves kérdezőnek annyi bőven elég lett volna ,hogy a srác beszál a diszitgetésbe készülödésbe sütögetésbe..este megnéznek valami "karácsonyi,vagy csajos filmet".ajándéknak meg max vesz valami kis apróságot csak a meglepetés, kedvéért (vagy készít)teljesen mind1 a lényeg h gondoltál a másikra.
Karácsonyi ajándékozást én utálom mindig mindenkinek venni valamit, szerintem felesleges. Csak idegeskedés van meg pénzkidobás. Főleg, hogy nagy csalás vagyunk.
Nálunk idén volt elsőként karácsonyfa,de ajándékok nem voltak alatta. Párom mondta, hogy ő ezt meg azt kapta amit 1 hónapja megvettünk én meg azt kaptam amit 2 hete. Igazán engem nem érdekel ami kell azt úgyis megvesszük év közben.
Amikor párom díszeket vásárolt összevissza annak nem örültem. Nem is kedvelem ezeket a műanyag díszeket inkább üveggömb párti vagyok.
kb 10.000Ft kijöttünk a fa és feldíszítésére és ennek a fele jövőre felhasználható, ami egyáltalán nem sok.
Szerintem ezek az ünnepek események kelnek, hogy nem legyen minden nap egyforma és ez a pár ezer forint amit elköltünk rá nem sok én úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!