Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy magyarázzam el a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy magyarázzam el a legjobb barátnőm férjének, hogy többé nem vagyok hajlandó az együttlétekre?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm férjével többször lefeküdtem, de amíg nem voltam férjnél, elfogadhatónak gondoltam. De amióta férjnél vagyok, nem akarok lefeküdni vele. Nem túl rég próbálkozott, akkor sikerült elhárítani a támadást, de most olyan buliba megyek hétvégén, ahol ő lesz a házigazda, és félek hogy letámad. Mit mondjak neki, hogy ne kelljen szexelni?
2010. aug. 12. 22:39
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
93%
Ki lehet találni abból, ahogy és amit írsz magadról, nem kell hozzá különösebb tudomány...egyébként nem volt lelkiismeret furdalásod?
2010. aug. 13. 11:42
 32/38 anonim ***** válasza:
32%
Ti is köpjetek fel és álljatok alá, mert a napotok fénypontja az, ha valakit megdobálhattok sárral. Csak nem azért, mert akkor tisztábbnak tűntök?
2010. aug. 13. 11:44
 33/38 anonim ***** válasza:
Pfff kedves utolsó....csak nem azért véded, mert te is a kérdezőhöz hasonlóan minimális erkölcsökkel rendelkezel?
2010. aug. 13. 11:46
 34/38 A kérdező kommentje:
Aki nem bírja értelmezni a kérdést, az ne válaszoljon, ilyen egyszerű. Ezek szerint nemcsak nekem nincs eszem. Lehet hogy én kiállítottam ezzel bizonyítványt magamról, de ti sem vagytok sokkal különbek a kurv@zassal, rib@ancozással. Mindegyik válaszban van igazság, belátom, de meg lehet fogalmazni ezt másképp is. Persze így ismeretlenül, névtelenül könnyű pálcát törni felettem, de az vesse rám az első követ, aki még életében egyszer sem hibázott. Köszönöm azt az 1-2 választ, ami emberi hangnemben íródott, a többi meg ne ítélkezzen felettem mert ő se különb. És még csodálkozik, hogy nálam is kiveri a biztosítékot.
2010. aug. 13. 11:47
 35/38 A kérdező kommentje:
De bizony volt lelkiismeretfurdalásom.
2010. aug. 13. 11:48
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Én válaszoltam a kérdésedre, bár nem túl kedvesen, mert szerintem nem érdemled meg, és talán a kommentek hatására legalább elgondolkozol. Persze nem ismerlek, így nem is érdekel mit csinálsz az életeddel, de nem hiszem, hogy az a helyes amit te teszel...másrészt felháborított a kérdés azon része (is)hogy: Mit mondjak neki, hogy ne kelljen szexelni? - ez úgy hangzott mintha kötelező lenne...nem elég azt mondani, hogy NEM???
2010. aug. 13. 11:52
 37/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. aug. 13. 11:57
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit.
2010. aug. 13. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!